МЕНЮ
Количка

Азиатски сосове и подправки

1 бр.
Вдъхновен от тайландската кухня, MAGGI сос за готвене на пържени нудъли прави тайландското класическо ястие вкусно и лесно за приготвяне. Готварският сос с внимателно подбрани съставки пренася тайландската кухня във вашата собствена. Това класическо тайландско ястие е просто, но автентично, а ус..
6.29 лв. 4.97 лв.
1 бр.
Лют сос с чилиВдъхновени от международната кухня и вкусове от Азия, вкусните сосове внасят тези вкусове във вашия дом. Довършителните сосове MAGGI осигуряват вдъхновение, креативност и разнообразие във вашата собствена кухня и никога не е било по-лесно да ги използвате! MAGGI лют сос с чили е и..
6.29 лв. 4.97 лв.
1 бр.
Сос за приготвяне на пиле ТериякиОткрийте вкусовете на Азия заедно с MAGGI ! Вдъхновен от международните вкусове на Япония,вкусният MAGGI сос за приготвяне на пиле Терияки с внимателно подбрани съставки нови японското класическо ястие във вашият дом. MAGGI сос за приготвяне на пиле Терияки осиг..
2.45 лв. 1.94 лв.
1 бр.
Сос за приготвяне на пиле Тикка МасалаОткрийте вкусовете на Азия заедно с МAGGI! Вдъхновен от международните вкусове от Индия, вкусният MAGGI сос за приготвяне на пиле Тикка Масала с внимателно подбрани съставки носи интернационални ястия във вашия дом. MAGGI сосът за приготвяне на пиле Тикка М..
2.45 лв. 1.94 лв.
1 бр.
Сос за приготвяне на пиле Пад ТайОткрийте вкусовете на Азия, заедно с MAGGI! Вдъхновен от тайландската кухня, MAGGI Пад Тай представя автентично ястие от Изтока. Сосът за готвене с внимателно подбрани съставки пренася тайландската кухня във вашата собствена. Това класическо тайландско ястие е п..
2.45 лв. 1.94 лв.
1 бр.
Открийте вкусовете на Азия, заедно с MAGGI! MAGGI представя сос в японски стил за приготвяне на пиле Терияки: използвайте го за готвене, мариноване на месо или зеленчуци или за овкусяване!Вдъхновен от японската кухня, MAGGI cос за готвене за пиле Терияки прави японското класическо ястие вкусно ..
6.29 лв. 4.97 лв.
1 бр.
Вдъхновен от международните вкусове от Азия, вкусният сос за готвене пренася интернационалните ястия между стените на вашият дом. Сладко-пикантният сос за готвене с чили осигурява вдъхновение, креативност и разнообразие във вашата собствена кухня.Рецептата му съчетава всички, необходими за едно..
6.29 лв. 4.97 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)