МЕНЮ
Количка

Бар сапуни

1 бр.
Бебешкият крем-сапун Бочко деликатно измива кожата и я оставя чиста и защитена, благодарение на билковия екстракт от невен. Крем-формулата е с омекотяващ комплекс, който поддържа кожата нежна и гладка, без да я изсушава. Подбраният хипоалергенен аромат носи успокояващото ухание на билкова градин..
1.79 лв.
1 бр.
Бебешкият крем-сапун Бочко деликатно измива кожата и я оставя чиста и защитена благодарение на билковия екстракт от смрадлика. Крем-формулата е с омекотяващ комплекс, който поддържа кожата нежна и гладка, без да я изсушава. Подбраният хипоалергенен аромат носи успокояващото ухание на билкова гра..
1.79 лв.
1 бр.
КРИСПА Сапун Сензитив за измиване и против петна. Този сапун е специална формула за тяло, за ръце и за пране на дрехи. Нежна субстанция за измиване и за пране. Не уврежда тъканите. Подходящ за тяло, за дома, за бяло и цветно пране. Изпира и премахва петна. Щади кожата и не уврежда тъканите. Прил..
3.39 лв.
1 бр.
Съдържа глицерин и е подходящ за тяло, ръце и пране на дрехи.Сапун с лек аромат, който почиства кожата от замърсявания. Приложената формула с глицерин помага за премахването на петна от текстил.Употреба:1. Намокрете сапуна да се разпени, разнесете по кожата и изплакнете обилно с вода. ..
3.39 лв.
Показва 1 до 12 от 68 (6 страници)