МЕНЮ
Количка

Бекон, Шунка и Филета

1 бр.
Сурово-сушен деликатес от подбрано прясно свинско месо.Ръчно приготвен по рецепта, която само старите майстори знаят.Майсторски овкусен с натурални подправки като хвойна, черен пипер и кориандър. Подправките, в комбинация с първокачественото зряло месо, придават неповторим вкус на тоз..
4.69 лв.
1 бр.
Сурово-сушен деликатес от подбрано прясно свинско филе.Ръчно приготвен по рецепта, която само старите майстори знаят.Майсторски овкусен с натурални подправки като хвойна, черен пипер, кориандър. Подправките, в комбинация с първокачественото зряло месо, придават неповторим вкус на този..
4.29 лв.
1 бр.
Пуешко филе Меско е направено от Пилешко и Пуешко месо, като е използвана най-крехката част на месото – филето. Естествено опушено с дървени стърготини, на което дължи и златистия си цвят отвън и приятния аромат на опушено. С лек и балансиран вкус, с ниско съдържание на мазнини. Подходящо..
3.49 лв.
1 бр.
Варено-пушена Шунка, направена по традиционна руска рецепта от Свинско месо и апетитни подправки. С деликатен вкус на леко опушено, който идва от естественото опушване с дървени стърготини. Идеален избор за апетитни сандвичи и мезета.Съставки: Свинско месо, нишесте, вода, сол, декстроза, стабилиз..
6.99 лв.
Показва 1 до 12 от 34 (3 страници)