МЕНЮ
Количка

Битови консумативи

Домакински гъби с канал от материал с висока плътност, който гарантира максимално разпенване на препарата. Деликатна мека част за измиване, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящи за ежедневно почистване на домакински съдове и повърхности. Канал с ергономична форма за удобно зах..
0.49 лв.
Идеална за чистене на тефлони и други деликатни повърхности. Изработено от полипропиленови и полиестерни вулканизирани влакна, пълнеж 100% полиутеран...
1.25 лв.
Гъба със специално покритие за тефлонови.. Гъба със специално покритие за тефлонови съдове..
3.45 лв.
Идеална за чистене на тефлони и други деликатни повърхности. Изработен от полипропилен монофиламент 60% и полиестр 40%..
1.25 лв.
Домакинска гъба за миене на.. Домакинска гъба за миене на съдове..
0.20 лв.
Външното покритие на гъбата е направено от висококачествена нераждавееща метална спирала вплетена в текстилна синтетична основа. Лесно се измива с вода, не боде ръцете. Вътрешната пореста част служи за образуване на пяна. Предназначена за миене на метални тенджери, тигани и грилове. Върху деликатни ..
2.09 лв.
Ръкавиците са изработени според патентована в САЩ технология. Изработени са от каучука на висококачествен естествен латекс с изключително мекаподплата, обогатена с алое. Не оставят неприятна миризма, което е характерно за обикновените гумени ръкавици...
3.35 лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)