МЕНЮ
Количка

Бяло вино

Цвят -кристален светло-жълт цвят Аромат - фин плодов аромат с лек, приятен нюанс на дъб Вкус - балансиран вкус с приятна свежест във финала ..
4.99 лв.
CHARDONNAY “SUR LIE” WILD FERMENT 2016 Многообразието и потенциала на тероара на Южен Сакар ни вдъхновиха да експериментираме с дивата микрофлора на Шардоне за втора поредна година с реколта 2016 и да съчетаем спонтанната ферментация с технологията "Сюр Ли" в иноксов съд  (отлежаване върху фи..
17.35 лв.
Красив светлозлатист цвят с нежни зеленикави оттенъци. Свеж и комплексен аромат, с нюанси на нектарина, фини цветисти акценти, подправки и нежна ванилия. Нежен вкус, с елегантна свежест и плътност, ароматен и балансиран финал. ..
17.25 лв.
Искрящ цвят и аромат с нежно развитие, ясно изразен в послевкуса. Дискретни тонове на подправки и треви, съчетани с аромата на сорта. Свежо, добре структурирано, с дълъг послевкус. алкохол 13 об.%..
4.99 лв.
Златист цвят, аромати на лимон и цитрусови плодове с тревисти и пикантни нотки. Вкусът е плътен, с комплекс от зрели плодове, и подчертава пикантните характеристики на носа. Елегантен финал...
4.99 лв.
Бяло сухо вино от Нова Зеландия 13%Vol Производител: Сейнт Клер Фемили Естейт Wine of New Zealand New Zealand..
18.89 лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)