МЕНЮ
Количка

Четки и пасти за зъби

Произведени от изключително качествен дървен материал по съвременна технология..
1.60 лв.
Anti Parodontit Active • Стяга и заздравява венците Dental Anti-Parodontit Active е профилактична паста за зъби със силно стягащ и успокояващ венците ефект. Комбинацията от: хлорхексидин и алуминиев хидроксид осигурява стягащо действие, ограничава развитието на микроорганизмите в устната кухина и ..
3.25 лв.
Профилактичната паста за зъби Dental Anti- Parodontit Fluor е надеждно и ефикасно профилактично средство срещу гингивит и пародонтит.Тя укрепва зъбния емайл. Осигурява комплексно стягащо действие, ограничава развитието на микроорганизмите в устната кухина и предотвратява зачервяването, подуването и ..
3.25 лв.
Anti Parodontit Sensitive • Намалява чувствителността на зъбите и заздравява венците Dental Anti-Parodontit Sensitive има формула с подбрани билкови екстракти и активни компоненти, които действат профилактично срещу проблемите на пародонта (гингивит, пародонтит) и предпазват зъбните шийки от ого..
3.45 лв.
Anti Parodontit White • Стяга и успокоява венците Dental Anti-Parodontit White нежно избелва зъбите и създава дълготрайна бариера срещу образуването на нови петна. Пастата е обогатена с: Натриев флуорид -  спомага за минерализирането на зъбния емайл и го предпазва от кариес.Алуминиев лактат -..
3.45 лв.
С 8 ключови ползи, тази паста за зъби е обогатена с активни минерали за заздравяване на зъбния емайл и освежаване на дъха. Така тя осигурява комплексна защита за цялото семейство. Съдържащият се в нея флуорид осигурява защита срещу захарите, като създава щит, който предпазва повърхността на зъбите о..
4.80 лв.
С 8 ключови ползи, тази паста за зъби е обогатена с активни минерали за заздравяване на зъбния емайл и освежаване на дъха. Така тя осигурява комплексна защита за цялото семейство, включително по-свеж дъх. Съдържащият се в нея флуорид осигурява защита срещу захарите, като създава щит, който предпазва..
4.80 лв.
Пастата за зъби Complete Care с нежно избелващо действие и с приятен свеж вкус на мента осигурява комплексна защита за цялото семейство. Съдържащият се в нея флуорид осигурява защита срещу захарите, като създава щит, който предпазва повърхността на зъбите от атаките на киселините от захарите в плака..
4.80 лв.
ТРОЙНА ЗАЩИТА ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО - Гамата пасти за зъби с марката Aquafresh® осигурява тройна защита за цялото семейство. Те са създадени, за да поддържат здрави зъби, здрави венци и свеж дъх. Нашите продукти за тройна защита съдържат активен минерал, който се свързва със зъбния емайл и го заздра..
4.40 лв.
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)