МЕНЮ
Количка

Четки и пасти за зъби

1 бр.
Вода за уста за лечение на гингивит и пародонтоза! Билкадент срещу парадонтоза!Клиничните тестове демонстрират   антибактериалните и премахващи плаки ефекти на биологично активните съставки във водата за уста Bilkadent Expert Parodont Protect . Биоактивната вода за уста Bilkadent съдър..
7.49 лв.
1 бр.
Паста за зъби PARODONT ACTIVE CHARCOAL 75 млПастата за зъби Parodont Active Charcoal абсорбира токсините от повърхността на зъбите без да уврежда емайла и предпазва от образуване на петна по зъбите.Облекчава симптомите на пародонтит и гингивит.Потиска кървенето, стяга и успокоява венците.Съдърж..
8.99 лв.
1 бр.
Паста за зъби PARODONT ACTIVE PREBIOTIC 75мл Уникална по своя състав и действие!Стяга венците, поддържа добрите бактерии!Обогатена с пребиотик – ИНУЛИН, който спомага за възвръщане на естествения баланс в устната кухинаСъдържа алуминиев лактат с изразено адстрингентн..
8.99 лв.
1 бр.
Паста за зъби PARODONT ACTIVE 75 млСтяга чувствително венците и премахва бактериите, причина за пародонтит.Активни съставки: Алуминиев лактатTриклозанАлантоинМедицинска профилактика на пародонтита:Редовното миене на зъбите с Parodont Active, два пъти дневноСпециално внимание се обръща на почи..
8.99 лв.
Показва 1 до 12 от 107 (9 страници)