МЕНЮ
Количка

Четки и пасти за зъби

Облекчение на чувствителността Продължителна защита срещу чувствителните зъби Защита от кариес Ежедневно възстановяване на чувствителни зъби† Свежест При двукратно четкане дневно, пастата за зъби Sensodyne® Repair and Protect може да възстанови чувствителните зъби, като осигури дълготрайна з..
9.50 лв.
Ползи от продукта: Заздравява и укрепва емайла Избелва емайла Предпазва срещу плака Формулата Stannous възстановява защитния слой върху зъбите, за да предпази от чувствителност  Дава усещане за чистота Дава усещане за свежест  Sensodyne ..
9.50 лв.
С 8 ключови ползи, тази паста за зъби е обогатена с активни минерали за заздравяване на зъбния емайл и освежаване на дъха. Така тя осигурява комплексна защита за цялото семейство, включително по-свеж дъх. Съдържащият се в нея флуорид осигурява защита срещу захарите, като създава щит, който предпазва..
4.80 лв.
Паста за зъби Aquafesh Comlete Care Whitening (Избелваща) 100мл.
Не е наличен
Пастата за зъби Complete Care с нежно избелващо действие и с приятен свеж вкус на мента осигурява комплексна защита за цялото семейство. Съдържащият се в нея флуорид осигурява защита срещу захарите, като създава щит, който предпазва повърхността на зъбите от атаките на киселините от захарите в плака..
4.80 лв.
Показва 1 до 12 от 61 (6 страници)