МЕНЮ
Количка

Чипс

Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители Сега с намалено съдържание на сол Дългоочакваното попълнение в редиците на вкусните картофени мечета, PomBar кетчуп, вече е на пазара. Запазихме характерната нежна и хрупкава текстура, и обогатихме с добре познатия..
1.25 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители Със слънчогледово олио Сега с намалено съдържание на сол   Pom Bar е снакc, направен от картофи. Вкусът е лек и уникален, и се топи в устата. Малките мечета се превръщат в забавна игра, а вкусът им не може да се ср..
1.25 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители Със слънчогледово олио Сега с намалено съдържание на сол     Pom Bar с вкус на сирене е любим снакс, направен от картофи. Леко и приятно овкусени, картофените мечета се топят в устата. Хрупкаво разнообразие за малк..
1.25 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители Със слънчогледово олио Сега с намалено съдържание на сол  Картофените мечета със сметана и лук са крехки и ароматни, приготвени с любов.В свежа зелена опаковка, Pom Bar винаги носи изненади с интересни игри, и задъ..
1.25 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители С Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Отдай се на интензивни емоции с Chio Intense Кет..
2.85 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители С Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Усети завладяващия вкус на сладката паприка!  Chi..
2.85 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители С Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Позволи на примамливото съчетание от сметана и б..
2.85 лв.
Без изкуствени овкусители Без консерванти Без изкуствени оцветители   С Chio Intense споделените моменти са още по-приятни! А игривата му къдрава форма е специално разработена, за да може да задържи още повече изумителен дълготраен вкус. Наслади се на любимия си вкус сол в най-све..
2.85 лв.
Царевичен чипс Оригинален вкус Използвай със сос Тортила чипс от Chio са предпочитаните хрупкави хапки за сос, които можеш да поднесеш в подбрана компания. Във варианти Оригинал, Начо сирене и горещо чили, Тортила чипс е продукт  за ценители, които не правят компромис с вкуса...
1.99 лв.
Царевичен чипс Оригинален вкус Използвай със сос Тортила чипс от Chio са предпочитаните хрупкави хапки за сос, които можеш да поднесеш в подбрана компания. Във варианти Оригинал и Начо сирене, Тортила чипс е продукт  за ценители, които не правят компромис с вкуса...
2.20 лв.
Царевичен чипс Оригинален вкус Използвай със сос Тортила чипс от Chio са предпочитаните хрупкави хапки за сос, които можеш да поднесеш в подбрана компания. Във варианти Оригинал и Начо сирене, Тортила чипс е продукт  за ценители, които не правят компромис с вкуса...
1.99 лв.
Класическа паприка придава наситен цвят и богат аромат на перфектно подбраните картофени резени. Една подправка с уникална свежест и аромат на лято ще поведе сетивата ти на пътешествие и ще засити желанието ти за неподправен вкус. Вместо следобедна закуска, като допълнение към менюто за вечеря, или ..
2.85 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)