МЕНЮ
Количка

Десертни млека и десерти

Млечно, вкусно, свежо, със слънчево настроение, що е то? Фибела WAVE Банан, разбира се! Млечна напитка с вкус на банан.Пий една такава и се пренеси на вълната на доброто настроение и позитивизма, или с други думи – на бананарама вълна. Не се притеснявай, защото Фибела WAVE&nbs..
1.59 лв.
Млечна плодова напитка с вкус на ягодаМлечна напитка с вкус на ягода.Как да не се пренесеш на ягодолюбовна вълна с тази сладка UHT напитка със завладяващ ягодов аромат мммм.... Напитката е нискомаслена, хомогенизирана и не съдържа консерванти.Какво съдържа тази млечна магия: краве мляко,..
1.59 лв.
Плодово мляко за пиене с вкус на пъпешМлечна напитка с вкус на пъпеш.Като пийнеш една такава, не се ли пренасяш на пъпеш-о-добра вълна? Как няма, като това е чудесна UHT напитка: нискомаслена, хомогенизирана, без нито един консервант. А страхотната кутия от 500 мл е смес картон от отговорн..
1.59 лв.
Млечна напитка с шоколадов вкусВълшебна шокомлечна комбинация. Грабни Фибела WAVE Шоколад и се пусни по игривата вълна!Съдържание: краве мляко, обезмаслено краве мляко, захар, натуралноидентичен аромат, оцветител бетакаротен.Как да я изпиеш: Взимаш опаковката, разклащаш я, пробиваш я със сла..
1.59 лв.
Домашно приготвен крем карамел с прясно млако и яйцаСъставки: Прясно мляко, яйца, захар, ванилия..
1.89 лв.
Съставки: Прясно мляко, захар, ориз, ванилияПродуктът съдържа алергени..
1.79 лв.
Свеж и вкусен десерт „Балкан“ с неустоим вкус и аромат на бисквита...
0.99 лв.
Данет Дуо Шоколад – приготвен по оригинална френска рецепта този неустоим десерт изпълва сетивата с.. Данет Дуо Шоколад – приготвен по оригинална френска рецепта този неустоим десерт изпълва сетивата с наситен шоколадов вкус. Удоволствието от нежния шоколад е допълнено от леката специално приготв..
1.29 лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)