МЕНЮ
Количка

Други

1 бр.
Смес от бяла, червена и черна киноа, която е красива основа за салати, зеленчукови плата и плънки. Киноата е изключително хранителна зърнена култура без глутен, богата на витамини, минерали и фибри. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Накиснете киноата във вода за около 5 минути. Измийте я няколко пъти ..
5.39 лв. 4.49 лв.
1 бр.
Играчките са различни. Ако желаете конкретна, моля уточнете по телефона вашето желание...
2.69 лв.
1 бр.
Дражета от млечен шоколад (65%) в хрупкава захарна обвивка • Вкусни млечни шоко дражета с хрупкава цветна обвивка • Цветове от природата• Нова напълно рециклируема хартиена опаковка Разпръстнете радостта със SMARTIES®  Млечни шоколадови дражета вече и плик от 105г.Фин млечен шоколад ..
1.90 лв.
1 бр.
Сладко и свежо ВЕГАН предизвикателство, Без добавена захар, произведено с хрупкави кори от био еднозърнест лимец, с богат и лек плодов крем.Отново е използвано кокосово масло, а кафявата тръстикова захар е заменена със стевия и еритритол. За сгъстяване на крема е използвано брашно от синя борови..
1.69 лв.
1 бр.
Тя е не само за хората, които имат нетолерантност към глутен, но и за тези, които избират безлгутеновото хранене като по-здравословна алтернатива. Новата вафла, макар, че носи името Лимецка е напълно безглутенова и може спокойно да й се наслаждавате.Състав:  нехидрогенирано растително ма..
2.09 лв.
Показва 1 до 12 от 330 (28 страници)