МЕНЮ
Количка

Душ гелове

1 бр.
ПОДХРАНВАЩ ГЕЛ-ДУШ DOVE GO FRESH - FRESH TOUCH CUCUMBER & GREEN TEA SCENTНасладете се на.. ПОДХРАНВАЩ ГЕЛ-ДУШ DOVE GO FRESH - FRESH TOUCH CUCUMBER & GREEN TEA SCENTНасладете се на по-гладка и по-мека кожа още след първия душ!Вашият ден може да започне с освежаващ душ с новия подхранващ душ гел Dove ..
5.39 лв.
Характеристики на продуктаНасладете се на по-гладка и по-мека кожа още след първия душ!Вашият ден.. Характеристики на продуктаНасладете се на по-гладка и по-мека кожа още след първия душ!Вашият ден може да започне с изключително усещане за наслада с новия подхранващ душ гел Dove Deeply Nourishing. Н..
4.99 лв.
1 бр.
Грижовна комбинация от освежаващи съставки - кайсия, манго и оризово мляко, съчетани в нежна формула, която се грижи както за кожата ти, така и за околната среда.Душ гел NIVEA Fresh Blends Apricot предлага наслада за кожата и сетивата, съчетана с мисъл и грижа към опазването на околната среда. О..
7.49 лв.
1 бр.
Грижовна комбинация от освежаващи съставки - диня, мента и кокосово мляко, съчетани в нежна формула, която се грижи както за кожата ти, така и за околната среда.Душ гел NIVEA Fresh Blends Watermelon предлага наслада за кожата и сетивата, съчетана с мисъл и грижа към опазването на околната среда...
7.49 лв.
1 бр.
Грижовна комбинация от освежаващи съставки - малина, боровинка и бадемово мляко, съчетани в нежна формула, която се грижи както за кожата ти, така и за околната среда.Душ гел NIVEA Fresh Blends Raspberry предлага наслада за кожата и сетивата, съчетана с мисъл и грижа към опазването на околната с..
7.49 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)