МЕНЮ
Количка
Уважаеми клиенти,

Достигнахме лимита си от поръчки днес.
На 29.03 магазинът ще бъде активен отново. Може да следите на Randi.bg

Когато поръчката ви започне да се подготвя за изпращане, ще получите и обаждане от наш представител.

 При възникнали въпроси и при нужда от съдействие:

Екипът на Ранди ООД
office@randi.bg

ДЪВКИ И БОНБОНКИ

Карамелажни бонбони лукчета билкови..
1.19 лв.
За чисти и здрави зъби! Орбит за деца е специално създаден за деца и помага на зъбите да станат.. За чисти и здрави зъби! Орбит за деца е специално създаден за деца и помага на зъбите да станат силни и здрави, а и има страхотен вкус!..
0.99 лв.
Помага за неутрализирането на киселини и укрепване на.. Помага за неутрализирането на киселини и укрепване на емайла...
0.99 лв.
След консумацията на храни и напитки, PH нивото в устата пада и това може да повлияе на нашите.. След консумацията на храни и напитки, PH нивото в устата пада и това може да повлияе на нашите зъби. Дъвченето на Орбит помага за възвръщане на баланса на pH и поддържането на зъбите ти чисти и здрави!..
0.90 лв.
Карамелажни бонбони Лукчета ментол- евкалипт..
1.10 лв.
Ксилитолът е чудесна добавка към оралната хигиена, която наистина може да направи грижата за.. Ксилитолът е чудесна добавка към оралната хигиена, която наистина може да направи грижата за венците и зъбите лесна и сладка. Не бива да се забравя обаче, че ксилитоловата дъвка не заменя пастата и четк..
8.79 лв.
* За здрави зъби * Намалява риска от развитие на кариес * Без захар и без аспартам * Съдържа.. * За здрави зъби * Намалява риска от развитие на кариес * Без захар и без аспартам * Съдържа ксилитол от Финландска бяла бреза до 67%..
8.79 лв.
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)