МЕНЮ
Количка

Джин, Мента, Мастика и др.

1 бр.
Характерният вкус и особеният аромат на Узо Пломари са резултат от уникалната рецепта, наследена ни от Исидорос Арванитис. Една рецепта, която той самият е запазил в дълбока тайна. Доверил я е като най-ценното си имущество на децата и на внуците си и така, от поколение на поколение днес е достиг..
21.25 лв.
1 бр.
Анасонова спиртна напитка Мастика Пещера е от семейството на световноизвестните анасонови аперитиви. Произведена по рецепта,която прецизно комбинира висококачествен 100% етилов алкохол от земеделски произход и внимателно подбрани ароматни масла.Сервира се добре охладена...
11.69 лв.
1 бр.
Джин Савой се произвежда от ароматен хвойнов дестилат, 100% зърнен етилов алкохол от земеделски.. Джин Савой се произвежда от ароматен хвойнов дестилат, 100% зърнен етилов алкохол от земеделски произход,омекотител и деминерализирана вода.Подходящ за консумация в чист вид или като основа на различ..
10.69 лв.
1 бр.
Анасонова спиртна напитка...
4.49 лв.
1 бр.
Уникална бутилка под формата на Мопс със съдържание на Ликьор вишна шоколад върху коняк. Бутилката е изработена от керамика.Съдържание: Ликьор вишна шоколад върху коняк. Бутилката се предлага заедно със съдържанието 0,350л.Произведено в най-старото алкохолно предприятие в Украйна, основано през..
45.55 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)