МЕНЮ
Количка

Ел Би Булгарикум

1 бр.
Хубавото масло се топи в устата, когато е произведено по класическа българска технология от сметана с истински фин и лек млечен вкус. Маслото на „Ел Би Булгарикум“ не съдържа растителни мазнини и е подходящо както за директна консумация, така и като добавка към различни основни ястия и предястия..
6.19 лв.
1 бр.
Прясното мляко „Ел Би Булгарикум” е произведено от 100% качествено българско мляко, претърпяло процес на пастьоризация и запазило всички хранителни свойства и полезни вещества, необходими на човешкия организъм. Не съдържа изкуствени подобрители и съставки. Подходящо е за деца и възрастни. Ежедне..
3.05 лв.
Кисело мляко Ел Би Булгарикум БДС 2% 400гр.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
Българско краве кисело мляко 2% по БДСБългарско кисело мляко Ел Би Булгарикум, получено от висококачествено краве мляко, произведено по класическа българска технология, претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на симбиотична закваска за българ..
1.49 лв.
Кисело мляко Ел Би Булгарикум БДС 3,6% 400гр.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
Краве кисело мляко получено по специална технология на Ел Би Булгарикум с по-мек и фин млечнокисел вкус. Кисело мляко Ел Би Булгарикум е претърпяло процеси на хомогенизация, пастьоризация и млечнокисела ферментация под действието на симбиотична закваска за българско кисело мляко, съдържаща Lacto..
1.55 лв.
1 бр.
Какво е българската трапеза без бялото саламурено сирене и кашкавала? Те традиционно присъстват и в портфолиото на „Ел Би Булгарикум”. Произвеждат се от натурално висококачествено краве мляко и не съдържат генномодифицирани съставки, затова притежават приятен млечнокисел вкус и висока хранителна..
15.69 лв.
1 бр.
Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено краве мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Тайната в автентичния вкус на сирене Ел Би Булгарикум се крие в процеса на зреене, по време на който се ф..
8.59 лв.
1 бр.
Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок. Овче сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по класическа българска технология от висококачествено овче мляко с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми. Продъл..
9.39 лв.
Айрян Елби Булгарикум 1л.
Не е наличен
1 бр.
Айрян за ценители от 100% българско мляко и естествена симбиотична закваска!Отличните вкусови качества на айрян Ел Би Булгарикум се дължат на стара традиционна рецепта, в която освен вода присъстват и естествените съставки - симбиотична закваска и природна суровина от краве мляко. Само при нас а..
2.59 лв.
Топено сирене Ел Би Булгарикум 200гр.
Не е наличен
1 бр.
Топеното сирене „Ел Би Булгарикум” се произвежда по оригинална фирмена технология, без ароматизанти, консерванти или други вредни за организма съставки. Постигнатият мек и топящ се в устата вкус е резултат от термична обработка на съвкупност от различни видове висококачествени сирена с добавка н..
4.10 лв.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)