МЕНЮ
Количка

Фолио - хартия за печене - торбички за опаковане

Идеално за готвене при температури до 220 градуса. Подходящо за контакт с храна.Размер 10 метра по 29см...
2.49 лв.
Идеално за готвене при температури до 220 градуса. Подходящо за контакт с храна.Размер 20 метра по 29см...
4.29 лв.
Идеално за готвене при температури до 220 градуса. Подходящо за контакт с храна.Размер 30 метра по 29см...
5.60 лв.
Идеално за употреба във всички видове конвекционални фурни при температури до 250 градуса. Подходящо за контакт с всички видове храна.За многократна употреба. Уникална незалепваща повърхност, предпазва храната от залепване по съдовете. Всички съдове остават перфектно чисти.Може да бъде използвано от..
7.40 лв.
Алуминиево фолио за свежо съхранение на продекти 10м.*30см..
2.10 лв.
Хартия за печене и приготвяне във фурнаСпециално силиконово покритие за запазване на вкуса и аромата на хранитеОсигурява равномерно изпичане на храните. Предпазва съдовете от омазняване и не залевпа върху тях. издържа да 220градуса...
2.99 лв.
Хартия за печене Anna Zaradna е идеална за печене на торти, сладкиши, пастети или пица. Използвайки хартия за печене, няма да изцапате тавата и да не я изтъркате. Когато използвате хартия за печене, няма нужда да мажете формата, така че приготвените ястия ще бъдат по-малко калорични и по-здравословн..
1.39 лв.
Хартия за печене Anna Zaradna е идеална за печене на торти, сладкиши, пастети или пица. Използвайки хартия за печене, няма да изцапате тавата и да не я изтъркате. Когато използвате хартия за печене, няма нужда да мажете формата, така че приготвените ястия ще бъдат по-малко калорични и по-здравос..
2.59 лв.
35*43см.Пликове за печене са изключително удобни за готвене на месо, риба и зеленчуци. Дори и за печене на сладкиши. С тях може да приготвяте здравословна, нискокалорична храна, без да използвате мазнина. Те запазват ястията ви сочни и ароматни, като съхраняват витамините и хранителните им вещества...
2.49 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)