МЕНЮ
Количка

Специални сирена и кашкавали

1 бр.
Съставки: краве мляко, сол, закваска, слънчогледово олио за марината...
8.59 лв.
1 бр.
Съставки: козе мляко, сол, закваска, сух джоджен на подправка, слънчогледово олио за марината...
9.39 лв.
1 бр.
Настъргано сирене “Гран Моравия”  е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеално за паста или  ризото, тъй като е готово за поръсване...
3.99 лв.
1 бр.
Свежо Котидж сирене на гранули с добавена млечна сметана 5,5% масленост..
3.45 лв.
1 бр.
Съставки: пастьоризирано козе мляко, сол,калциев хлорид, коагулант, млечни сирени култури. Млякото е с европейски произходВносител: Д и Д Комерс..
5.99 лв.
1 бр.
Castello® Pineapple & Almond Cream Cheese Ring е сравнително меко сирене със сочно и хрупкаво вкусово усещане.Топло и сладко, но с характерна свежестПлодови тропически аромати на ананас и папаяПрекрасни бавно освобождаващи се бадемови нотки Вълнуващо свежо и сочно изживяване, което отвеж..
4.15 лв.
1 бр.
Твърдо сирене произведено от сурово и пастьоризирано мляко..
4.69 лв.
1 бр.
Сиренето „Ементал“ е жълто, полу-твърдо сирене с характерни големи дупки, които се дължат на въздуха, който се освобождава, когато сиренето се оставя да ферментира и съзрява в продължение на няколко месеца. Има пикантен, не много остър вкус. Произвежда се от сурово или пастьоризирано ..
6.45 лв.
1 бр.
Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава.. Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеалено катото за трапезно сирене, така и за настъргване. Също така ..
6.99 лв.
1 бр.
Съставки: Мляко, сол, млечнокисели стартерни култури, сирищен ензим Произведено в Полша от Arla Foods..
5.79 лв.
1 бр.
Насладете се на Arla Gouda с нейния класически и отчетливо мек вкус на бадеми и сметана. Ежедневен фаворит за цялото семейство.Произведено от прясно мляко от  фермерите на Arla – Arla Gouda е естествен източник на калций и протеини. Комбинирайте Arla Gouda с любимите си зеленчуци, плодове,..
5.79 лв.
Показва 1 до 12 от 21 (2 страници)