МЕНЮ
Количка

Гауда, Ементал, Моцарела, Пармезан

Ементал е  жълто, полу-твърдо сирене с характерни големи дупки, които се дължат на въздуха,.. Ементал е  жълто, полу-твърдо сирене с характерни големи дупки, които се дължат на въздуха, който се освобождава, когато сиренето се оставя да ферментира и съзрява в продължение на няколко месец..
4.10 лв.
Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава.. Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеалено катото за трапезно сирене, така и за настъргване. Също така мож..
6.25 лв.
Твърдо сирене произведено от сурово и пастьоризирано.. Твърдо сирене произведено от сурово и пастьоризирано мляко..
3.70 лв.
Специално произведено в мистичната Родопа планина на 1330м. надморска височина 100% натурален продукт Без консерванти и добавки Съставки: Краве мляко, мая, сол, закваска..
2.45 лв.
Италианско твърдо сирене произведено от 100% италианско мляко. Съставки: мляко, сол, сирище Производител: Biraghi Италия..
3.75 лв.
Съставки: Мляко, сол, млечнокисели стартерни култури, сирищен ензим Произведено в Полша от Arla Foods..
4.40 лв.
Съставки: Мляко, сол, млечнокисели стартерни култури, сирищен ензим мин. 45% в сухото вещество Произведено в Полша от Arla Foods..
4.40 лв.
Съставки: Мляко, сол, млечнокисели стартерни култури, сирищен ензим мин. 48% в сухото вещество Произведено в Полша от Arla Foods..
4.40 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)