МЕНЮ
Количка

Специални сирена и кашкавали

1 бр.
Чедър сиренеСъставки: мляко, сол, , бактериални култури, оцветител: каротиниПроизведено в Полша..
3.69 лв.
1 бр.
Гауда сиренеСъставки: мляко, сол, стабилизатори, калциев хлорид, бактериални култури, оцветител: каротиниПроизведено в Полша..
3.69 лв.
1 бр.
Castello® Pineapple & Almond Cream Cheese Ring е сравнително меко сирене със сочно и хрупкаво вкусово усещане.Топло и сладко, но с характерна свежестПлодови тропически аромати на ананас и папаяПрекрасни бавно освобождаващи се бадемови нотки Вълнуващо свежо и сочно изживяване, което отвеж..
3.99 лв.
1 бр.
Съставки: пастьоризирано козе мляко, сол,калциев хлорид, коагулант, млечни сирени култури. Млякото е с европейски произходВносител: Д и Д Комерс..
4.99 лв.
1 бр.
Съставки: пастьоризирано козе мляко мин. 2%, ароматни билки, сол,калциев хлорид, коагулант, млечни сирени култури. Млякото е с европейски произходВносител: Д и Д Комерс..
5.69 лв.
1 бр.
Свежо Котидж сирене на гранули с добавена млечна сметана 5,5% масленост..
3.25 лв.
1 бр.
Насладете се на нашия Arla Cheddar с неговия мек и кремообразен вкус, както и с меката твърдост на структурата. Въз основа на оригиналното английско сирене, Чедър се превърна в едно от най-популярните сирена в света.Комбинирайте Arla Cheddar с любимите си зеленчуци, плодове, месо или хляб и ще и..
5.10 лв.
1 бр.
Твърдо сирене произведено от сурово и пастьоризирано мляко..
4.25 лв.
1 бр.
Сиренето „Ементал“ е жълто, полу-твърдо сирене с характерни големи дупки, които се дължат на въздуха, който се освобождава, когато сиренето се оставя да ферментира и съзрява в продължение на няколко месеца. Има пикантен, не много остър вкус. Произвежда се от сурово или пастьоризирано ..
5.79 лв.
1 бр.
Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава.. Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеалено катото за трапезно сирене, така и за настъргване. Също така ..
6.69 лв.
1 бр.
Италианско твърдо сирене произведено от 100% италианско мляко. Съставки: мляко, сол, сирище Производител: Biraghi Италия..
4.19 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)