МЕНЮ
Количка

Специални сирена и кашкавали

Чедър сиренеСъставки: мляко, сол, , бактериални култури, оцветител: каротиниПроизведено в Полша..
3.19 лв.
Гауда сиренеСъставки: мляко, сол, стабилизатори, калциев хлорид, бактериални култури, оцветител: каротиниПроизведено в Полша..
3.19 лв.
Чедър сиренеСъставки: мляко, сол, , бактериални култури, оцветител: каротиниПроизведено в Полша..
3.19 лв.
Настъргано сирене “Гран Моравия”  е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеално за паста или  ризото, тъй като е готово за поръсване...
3.95 лв. 3.39 лв.
Съставки: пастьоризирано козе мляко, сол,калциев хлорид, коагулант, млечни сирени култури. Млякото е с европейски произходВносител: Д и Д Комерс..
4.99 лв.
Съставки: пастьоризирано козе мляко мин. 2%, ароматни билки, сол,калциев хлорид, коагулант, млечни сирени култури. Млякото е с европейски произходВносител: Д и Д Комерс..
4.99 лв.
Свежо Котидж сирене на гранули с добавена млечна сметана 5,5% масленост..
2.99 лв.
Твърдо сирене произведено от сурово и пастьоризирано мляко..
4.25 лв.
Сиренето „Ементал“ е жълто, полу-твърдо сирене с характерни големи дупки, които се дължат на въздуха, който се освобождава, когато сиренето се оставя да ферментира и съзрява в продължение на няколко месеца. Има пикантен, не много остър вкус. Произвежда се от сурово или пастьоризирано ..
4.79 лв.
Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава.. Това сирене е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеалено катото за трапезно сирене, така и за настъргване. Също така ..
6.25 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)