МЕНЮ
Количка

Специални сирена и кашкавали

1 бр.
Съставки: краве мляко, сол, закваска, слънчогледово олио за марината...
8.59 лв. 7.39 лв.
1 бр.
Съставки: краве мляко, сол, закваска, слънчогледово олио за марината...
8.59 лв. 7.39 лв.
1 бр.
Съставки: козе мляко, сол, закваска, сух джоджен на подправка, слънчогледово олио за марината...
9.39 лв.
1 бр.
Настъргано сирене “Гран Моравия”  е незаменима съставка на добрата храна, подходяща за всякакви ястия, като им придава богат и изтънчен вкус. То е идеално за паста или  ризото, тъй като е готово за поръсване...
3.95 лв.
1 бр.
Свежо Котидж сирене на гранули с добавена млечна сметана 5,5% масленост..
3.25 лв.
1 бр.
Съставки: пастьоризирано козе мляко мин. 2%, ароматни билки, сол,калциев хлорид, коагулант, млечни сирени култури. Млякото е с европейски произходВносител: Д и Д Комерс..
5.69 лв.
1 бр.
Насладете се на нашия Arla Cheddar с неговия мек и кремообразен вкус, както и с меката твърдост на структурата. Въз основа на оригиналното английско сирене, Чедър се превърна в едно от най-популярните сирена в света.Комбинирайте Arla Cheddar с любимите си зеленчуци, плодове, месо или хляб и ще и..
5.79 лв.
1 бр.
Castello® Pineapple & Almond Cream Cheese Ring е сравнително меко сирене със сочно и хрупкаво вкусово усещане.Топло и сладко, но с характерна свежестПлодови тропически аромати на ананас и папаяПрекрасни бавно освобождаващи се бадемови нотки Вълнуващо свежо и сочно изживяване, което отвеж..
4.15 лв.
1 бр.
Вдъхновен от пътувания из Средиземно море, това доматено крема сирене е креативно изработена комбинация от кремообразно и ароматно.Castello Tomato & Basil Cream Cheese Ring е сравнително меко сирене със свежо и пикантно вкусово усещане.Пълно тялоКремообразен с прекрасна гладкостТопи се в уст..
4.19 лв.
1 бр.
Вдъхновено от - Скандинавия - това меко крема сирене е креативно изработена комбинация от кремообразно и свежо. Оформено като пръстен и украсено с внимателно подбрани билки. Ароматно, леко пикантно, с ясен и деликатен вкус на див лук и нотка на черен пипер. Castello Chive & Spring Onion Crea..
4.19 лв.
1 бр.
Твърдо сирене произведено от сурово и пастьоризирано мляко..
4.25 лв.
1 бр.
Сиренето „Ементал“ е жълто, полу-твърдо сирене с характерни големи дупки, които се дължат на въздуха, който се освобождава, когато сиренето се оставя да ферментира и съзрява в продължение на няколко месеца. Има пикантен, не много остър вкус. Произвежда се от сурово или пастьоризирано ..
6.45 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)