МЕНЮ
Количка

Газирани напитки

Fersan Detox за пиене ACV с майка е алтернативна напитка без консерванти и добавена захарБлагодарение на естествения оцет и витамини, той помага за подпомагане на имунната и храносмилателната система, както и за ускоряване на метаболизма. Съставки: вода, концентрат от ябълков сок, ябълков..
1.99 лв.
Fersan Detox за пиене ACV с майка е алтернативна напитка без консерванти и добавена захар Благодарение на естествения оцет и витамини, той помага за подпомагане на имунната и храносмилателната система, както и за ускоряване на метаболизма.Съставки: вода, ябълков оцет (% 4,4), дейонизиран кон..
1.99 лв.
Fersan Detox за пиене ACV с майка е алтернативна напитка без консерванти и добавена захарБлагодарение на естествения оцет и витамини, той помага за подпомагане на имунната и храносмилателната система, както и за ускоряване на метаболизма.Съдържа витамини В6, В12. 1 консерва за пиене..
1.99 лв.
Fersan Detox за пиене ACV с майка е алтернативна напитка без консерванти и добавена захарБлагодарение на естествения оцет и витамини, той помага за подпомагане на имунната и храносмилателната система, както и за ускоряване на метаболизма. Съставки: вода, концентрат от ябълков сок (% 6), ..
1.99 лв.
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)