МЕНЮ
Количка

GRENO

Това, което прави GRENO портокал различен, е иновативният метод на производство, който позволява извличане не само на сока, но и на хранителните вещества от всички части на плода - пулпата и сърцевината. Всеки литър GRENO се прави от точно 10 цели портокала чрез студено пресоване и без температурна..
4.99 лв.
80% прясно изцеден сок от подбрани ябълки, 20 % пюре от банани и прясно изцеден сок от лимон. Без.. 80% прясно изцеден сок от подбрани ябълки, 20 % пюре от банани и прясно изцеден сок от лимон. Без добавена захар...
4.29 лв.
Тайната на всеки ароматен литър GRENO е, че се прави от точно 200 прясно изцедени череши и вишни чрез студено пресоване на целия плод и без температурна обработка за оптимално запазване на всички полезни съставки. Освен много лятно настроение, GRENO вишна и череша съдържа и естествен мелатонин, ант..
4.99 лв.
80% прясно изцеден сок от подбрани ябълки, 12% пюре от праскова, 8 % пюре от кайсия. Без добавена.. 80% прясно изцеден сок от подбрани ябълки, 12% пюре от праскова, 8 % пюре от кайсия. Без добавена захар...
4.29 лв.
Истината е, че всеки литър GRENO ябълка, праскова и кайсия е неустоима комбинация от любими плодове с най-високо качество. Към тях не са добавени оцветители, консерванти, аромати, захар и вода. Директният сок GRENO се извлича от целите плодове чрез студено пресоване и без температурна обработка за ..
4.99 лв.
В стъклена бутилка Всеки литър GRENO тропически плодове се прави само от прясно изцедени цели.. В стъклена бутилка Всеки литър GRENO тропически плодове се прави само от прясно изцедени цели портокал, ананас, манго, банан, гуава и маракуя, не от концентрат и вода. А резултатът е истински вита..
4.99 лв.
100% прясно изцеден сок от подбрани ябълки. Без добавена захар... 100% прясно изцеден сок от подбрани ябълки. Без добавена захар. Пастьоризиран...
4.29 лв.
В стъклена бутилка Към всеки литър GRENO ябълка се добавят само ябълки. Точно девет. И то цели. Не съдържа оцветители, консерванти, аромати, захар и вода. GRENO е вкусен и ароматен сок, богат на витамини, фибри и плодови киселини. Какъв по-лесен и ефективен начин да си набавим необходимите ни хран..
4.99 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)