МЕНЮ
Количка

Хигиена

Технологията на балсама е специално разработена, за да достави необходимия прием от подхранващи.. Технологията на балсама е специално разработена, за да достави необходимия прием от подхранващи вещества за суха коса...
6.49 лв.
Балсамът Elseve Color Vive допълва действието на шампоана. Той изглажда люспите и разплита.. Балсамът Elseve Color Vive допълва действието на шампоана. Той изглажда люспите и разплита перфектно косата без да я прави по-тежка. Разплетена коса, удължен блясък на цвета... за една минута по хронометъ..
6.49 лв.
Elseve Fibralogy за по-плътна на допир коса:  1. Дълбоко проникване  Филоксан е.. Elseve Fibralogy за по-плътна на допир коса:  1. Дълбоко проникване  Филоксан е молекула, която има способността да преминава от течно в твърдо състояние. Ексклузивната технология на Fibralogy..
6.49 лв.
Балсам за коса Diamond Gloss Нежно заглажда косата като я прави мека и гъвкава и й придава.. Балсам за коса Diamond Gloss Нежно заглажда косата като я прави мека и гъвкава и й придава ослепителен блясък.  ..
5.99 лв.
Балсам Color CrystalGloss Подсилва и предпазва блясъка на цвета като същевременно прави косата.. Балсам Color CrystalGloss Подсилва и предпазва блясъка на цвета като същевременно прави косата мека и лесна за разресване.  ..
5.99 лв.
Специална формула за бебета и малки деца - деликатно измива и не изсушава бебешката.. Специална формула за бебета и малки деца - деликатно измива и не изсушава бебешката кожа.   Подходящ за честа употреба!..
0.89 лв.
ОПИСАНИЕ:  Деликатна формула, която нежно измива тялото без да изсушава кожата. Съдържа.. ОПИСАНИЕ:  Деликатна формула, която нежно измива тялото без да изсушава кожата. Съдържа екстракт от лавандула, който има успокояващо действие.  Особено подходящ за вечерно къпане на В..
0.89 лв.
Произведени от изключително качествен дървен материал по съвременна технология..
1.60 лв.
Показва 1 до 12 от 131 (11 страници)