МЕНЮ
Количка

Хляб

Хлябът е основна храна, която присъства на трапезата на много народи . Той е символ при различни ритуали и обреди. Християните го наричат "Плътта Христова". В България е символ на гостоприемство и по традиция официални гости се посрещат с хляб и сол, или с хляб и мед. Няма празник, на трапезата на който да не присъства специално омесеният и наречен хляб, погача или питка. Той е символ на дома, семейното огнище и неслучайно умението да се меси и пече хляб се е предавало от майка на дъщеря, като основно и съкровено познание.

От Супермаркет Ранди може да купите винаги пресен и качествен хляб на ниски цени и с експресна доставка до вашия дом или офис.

Хляб Добруджа нарязан Симид 830гр.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
Състав: Пшенично брашно добруджа,вода,хлебна мая,йодирана сол,течна закваска...
1.95 лв.
1 бр.
Съставки: Брашно пшенично пълнозърнесто 51%, вода, брашно пшенично "Добруджа", мая хлебна, сол, емулгатор:моно и диглецериди на мастни киселини, регулатор на киселенност: лимонена киселина, ечемичено малцово брашно..
1.79 лв.
1 бр.
Състав: пшенично брашно Добруджа, вода, мая, сол, подобрител (хранителни ензими, антиоксидант аскорбинова киселина) Хранителни стойности за 100g nродукт Енергийна стойност:267kcal/1133kJ Белтъчини:8.21g Мазнини:0.76g от които наситени мастни киселини:0.35g Въглехидрати:56.77g о..
1.80 лв.
1 бр.
Хляб “БОНУС” 6 ЗЪРНА Фината селекция от зърнени култури, които влизат в състава на.. Хляб “БОНУС” 6 ЗЪРНА Фината селекция от зърнени култури, които влизат в състава на хляб “БОНУС” 6 ЗЪРНА, го превръщат в незаменимо допълнение към дневното меню на всеки, който държи на качествената х..
2.49 лв.
1 бр.
Към оригиналната рецепта на хлебозавод „Крум Геров” за хляб „БОНУС” са добавени по 800 мг наситени мастни киселини - Омега-3 и така е създаден хляб „БОНУС” БАЛАНС . Това превръща този хляб в единствения на пазара хлебен продукт, който може да бъде използван и като хранителна добавк..
2.49 лв.
1 бр.
БЕЗ КОНСЕРВАНТИ БЕЗ ОВКУСИТЕЛИ И ОЦВЕТИТЕЛИ БЕЗ ХИДРОГЕНИРЕНИ МАЗНИНИ БЕЗ Е-НОМЕРА Съставки: Пълнозърнесто пшенично брашно, вода, жива ръжена закваска (вода, ръжено брашно),зърна от лимец (пшеница),ленено семе, 1%семена чиа, сол, растително слънчогледово масло, хлабна мая. Производи..
2.30 лв.
1 бр.
Слънчев хляб 100% лимец ПриРодаЗърно от БългарияСъстав: брашно от лимец 62 %, вода, мая, квас (ръжено брашно, вода), сол, подобрители (стабилизатор: глицерол, консервант: натриев пропионат, киселинен регулатор: млечна киселина, емулгатор: моно- и диглецериди на вастни киселини, ензими)Може да съдър..
3.19 лв.
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)