МЕНЮ
Количка

Хляб

Хлябът е основна храна, която присъства на трапезата на много народи . Той е символ при различни ритуали и обреди. Християните го наричат "Плътта Христова". В България е символ на гостоприемство и по традиция официални гости се посрещат с хляб и сол, или с хляб и мед. Няма празник, на трапезата на който да не присъства специално омесеният и наречен хляб, погача или питка. Той е символ на дома, семейното огнище и неслучайно умението да се меси и пече хляб се е предавало от майка на дъщеря, като основно и съкровено познание.

От Супермаркет Ранди може да купите винаги пресен и качествен хляб на ниски цени и с експресна доставка до вашия дом или офис.

Квасен хляб 100% РЪЖ - 15 часа ферментация при 30% жив активен квасПредлагаме ви истински, жив, квасен, ръчен хляб от внимателно подбрани български брашна, замесен с много внимание и любов. Квасеният хляб притежава всички предимства на ферментиралите храни. За разлика от хляба направен с мая, дълг..
3.19 лв.
Съдържа: пшенично брашно, вода, морска сол, слънчогледово масло, емулгатор - моно и диглицериди на мастни киселини, консервант - калциев пропионат. Кръглият лаваш е с много удобна форма за бърз сандвич или рап с продуктите на вашето въображение. Просто подредете любимите си сирена и зеленчуци –..
2.59 лв.
Квасеният хляб притежава всички предимства на ферментиралите храни. За разлика от хляба направен с мая, дългата ферментация по време на втасване прави квасения хляб много полезен за човешкия организъм.Съставки: Пълнозърнесто брашно от лимец, вода и морска солПроизводител: Еко продукт -Стоилови, ..
4.49 лв.
Квасен хляб пълнозърнест пшениченПредлагаме ви истински, жив, квасен, ръчен хляб от внимателно подбрани български брашна, замесен с много внимание и любов. Съставки: Пшенично брашно тип 1850, вода, слънчоглед и морска солПроизводител: Еко Продукт- Стоилови ЕООД, гр. Димитровград..
2.69 лв.
Състав: Пшенично брашно добруджа,вода,хлебна мая,йодирана сол,течна.. Състав: Пшенично брашно добруджа,вода,хлебна мая,йодирана сол,течна закваска...
1.39 лв.
Съставки: Брашно пшенично пълнозърнесто 51%, вода, брашно пшенично "Добруджа", мая хлебна, сол, емулгатор:моно и диглецериди на мастни киселини, регулатор на киселенност: лимонена киселина, ечемичено малцово брашно..
1.29 лв.
LAURA Багети с масло са неустоимо допълнение към Вашите ястия. Уникалният им вкус и аромат се дължат на висококачественото немско масло, внимателно подбрани подправки и ароматни билки. LAURA Багети с масло се приготвят бързо и лесно - след отстраняване на опаковката, багетата се запича в п..
1.99 лв.
Състав: пшенично брашно тип 500, вода,мая, сол..
0.90 лв.
LAURA Багети с масло са неустоимо допълнение към Вашите ястия.Уникалният им вкус и аромат се дължат на висококачественото немско масло, внимателно подбрани подправки и ароматни билки. LAURA Багети с масло се приготвят бързо и лесно - след отстраняване на опаковката, багетата се запича в предва..
1.99 лв.
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)