МЕНЮ
Количка

Кафе на капсули

1 бр.
Crema e Gusto Срещата на бразилска Арабика и африканска и азиатска Робуста води до плътно и ароматно еспресо, подсилено от сладки и шоколадови нотки, леко ароматизиранo. Абсолютно вкусно. ИНТЕНЗИТЕТ 12..
12.99 лв.
1 бр.
От бразилска, азиатска и южноамериканска Арабика – еспресо с мек, сладък букет и с фин намек на ликьор. А MODO MIO ESPRESSO ИНТЕНЗИТЕТ 8 ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ: Гладък, сладък, ароматен ВЪНШЕН ВИД: Лек каймак и златист цвят АРОМАТ: Флорални нотки и лек аромат, наподобяващ ликьор ..
12.99 лв.
1 бр.
Lavazza A Modo Mio IntensoАрабиката от Централна и Южна Америка и Робустата от Африка и Азия носят аромата на еспресо от изтока с дързък, плътен вкус, пикантни нюанси и траен послевкус. Убедителен интензитет.ИНТЕНЗИТЕТ 13ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ: Интензивен, плътен, завършенВЪНШЕН ВИД: Лек кайма..
12.99 лв.
1 бр.
От Арабика от Бразилия, Азия и Централна и Южна Америка, интензивно и хармонично на вкус еспресо, което не може да не се похвали със своя леко карамелизиран аромат и нотка на шоколад. Пълна страст.ИНТЕНЗИТЕТ 11ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ: Хармонично, плътно, сладкоВЪНШЕН ВИД: Кехлибарен каймак и тъмен ..
12.99 лв.
1 бр.
А MODO MIO ESPRESSO Qualità RossaОт комбинацията на натурална бразилска Арабика и Робуста, това еспресо става богато, балансирано и плътно. Червена италианска страст.ИНТЕНЗИТЕТ 10ПРОФИЛ И ИЗПИЧАНЕ: Плътен, балансиран, устойчив вкусВЪНШЕН ВИД: Златист каймак и топъл цвятАРОМАТ: Нотки на ш..
12.99 лв.
1 бр.
СЪВМЕСТИМИ КАПСУЛИ ESPRESSO NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®*Експертите на Lavazza умело съчетават зърна Арабика от Централна и Южна Америка с азиатска Робуста, за да създадат еспресо със силен и плътен вкус. Процесът на изпичане придава деликатни шоколадови нотки и послевкус на сушени плодове. Насладете се..
12.90 лв.
1 бр.
СЪВМЕСТИМИ КАПСУЛИ ESPRESSO NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®*Най-добрите кафени зърна Арабика, отгледани в Централна и Южна Америка срещат отчетливите нотки на Робуста създава перфектния бленд. Тъмното изпичане подсилва усещането за плътност на тялото и придава на кафето характерни карамелени нотки. Es..
12.90 лв.
1 бр.
СЪВМЕСТИМИ КАПСУЛИ ESPRESSO NESCAFÉ® DOLCE GUSTO®*Селекция от качествено кафе на зърна Арабика, умело подбрани от Lavazza за краен резултат с мек, балансиран вкус и кадифен каймак.ИНТЕНЗИТЕ 5ВЪНШЕН ВИД: Кадифен каймакАРОМАТ: Какао и цветя ВКУС: Мек и балансиран..
12.90 лв.
1 бр.
100% кафе Арабика, с интензивен аромат на портокал и ягоди от Италия. Идеалният избор за закуска, идеален за наслада през целия ден.Best Moment by Caffitaly – ETHIOPIAКутията съдържа 16 капсули по 8 грамаКапсулите са съвместими със системата: NESCAFE’®* Dolce Gusto®*..
10.90 лв.
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)