Какаови зърна сурови БК 100гр.
5.40 лв.
- Код: 3800064606852
Вашата кошница е празна!
Какаото съдържа най-висока концентрация на антиоксиданти, от която й да е храна в света. Какаото е източник номер 1 на магнезий. Магнезият поддържа сърцето, увеличава умствените способности, причинява силна перисталтика, отпуска мускулите, увеличава гъвкавостта, помага за изграждането на здрави кости и алкализира.Друга ценна съставка на какаото е желязото. То е критичен минерал в храненето. Желязото е част от белтъка носител на кислород, наречен хемоглобин, който поддържа кръвта и се бори с анемията.Какаото съдържа още Хром, Манган, Цинк, Мед, Витамин С, Омега -6 мастни киселини, Фенилетиламин, Анандамид, Триптофан, Серотонин, Фибри.
Интересен въпрос за какаото е Дали съдържа кофеин? Какаото е бедно на кофеин. Какаото е богат източник на теобромин, близък по химичен състав и метаболит до кофеина. Теоброминът, подобно на кофеина, принадлежи към химична група, позната като ксанти алкалоиди. Шоколадовите продукти съдържат някакъв кофеин, но не и достатъчно, за да се обясни влечението, пристрастяването и въздействията на шоколада.
Съставки: био какаови зърна.
Съхранение: Да се съхранява на сухи и проветриви помещения далеч от слънчева светлина при стайна температура (220С).
Употреба: За директна консумация.
Какаото съдържа най-висока концентрация на антиоксиданти, от която й да е храна в света. Какаото е източник номер 1 на магнезий. Магнезият поддържа сърцето, увеличава умствените способности, причинява силна перисталтика, отпуска мускулите, увеличава гъвкавостта, помага за изграждането на здрави кости и алкализира.Друга ценна съставка на какаото е желязото. То е критичен минерал в храненето. Желязото е част от белтъка носител на кислород, наречен хемоглобин, който поддържа кръвта и се бори с анемията.Какаото съдържа още Хром, Манган, Цинк, Мед, Витамин С, Омега -6 мастни киселини, Фенилетиламин, Анандамид, Триптофан, Серотонин, Фибри.
Интересен въпрос за какаото е Дали съдържа кофеин? Какаото е бедно на кофеин. Какаото е богат източник на теобромин, близък по химичен състав и метаболит до кофеина. Теоброминът, подобно на кофеина, принадлежи към химична група, позната като ксанти алкалоиди. Шоколадовите продукти съдържат някакъв кофеин, но не и достатъчно, за да се обясни влечението, пристрастяването и въздействията на шоколада.
Съставки: био какаови зърна.
Съхранение: Да се съхранява на сухи и проветриви помещения далеч от слънчева светлина при стайна температура (220С).
Употреба: За директна консумация.