МЕНЮ
Количка

Канцеларски материали

Trio thicк - 18 цвята Цветни моливи от дърво с ергономичен, подходящ за деца триангуларен.. Trio thicк - 18 цвята Цветни моливи от дърво с ергономичен, подходящ за деца триангуларен дизайн  Съществуват две дължини на молива: дълъг и къс молив  Диаметър на графита..
13.99 лв.
Флумастери Trio A-Z 18 цвята Флумастер на фибърна основа с връх тип F  Дебелина на.. Флумастери Trio A-Z 18 цвята Флумастер на фибърна основа с връх тип F  Дебелина на линията приблизително 0,7 мм  Създаден специално за чертане и писане  Триан..
8.39 лв.
Формат А4, 100бр. в опаковкаДжоб с перфорация - кристаленАнтистатичен, лесен за отварянеУсилена перфорацияПроизведено от полипропиленЗа съхранение на документи..
5.49 лв.
4 цвята: жълто, зелено, оранжево, розаfine line - 0,6mm.broad line - 5,2mm...
3.99 лв.
Диаметър на графита 0,5ммСменящ се графитМека и удобна дръжка с метален накрайник..
0.99 лв.
Текс маркер за маркиране на текс върху всякакъв вид хартия, включително факс и копирна хартия.Скосения връх позволява различни ширина на линията. Широката страна от 5,2мм е за маркиране на текс, а тънката от 0,6мм е за подчертаване.Мастилото е флуоресцентно на водна основа, бързо изсъхва и не се раз..
0.99 лв.
Подходящ за презентации и срещи. Пишещ на широк подбор от повърхности: хартия, картон, стъкло, порцелан, керамика и др.Fine line 0,8mmbroad line 2,5mm..
4.99 лв.
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)