МЕНЮ
Количка

Кармела

1 бр.
Изумително вкусни, крехки и ароматни вафлички, с традиционния ободряващ вкус на любимото какао. Вкус традиция във всяка Фамилия. Хапвайте си просто ей така, защото ги обичате :-)Вафлички, който можеш да похапнеш и в дома, и в училище, и в офиса, и в колата... малки, хрупкави и вкусни, на..
5.29 лв.
1 бр.
Чудни вафлички - хрупкава вафлена кора от вън и мек ароматен ванилов пълнеж. Какво по вкусно от топлината и екзотиката на ванилията? Хапвайте си просто ей така без повод, за удоволствие :-) Вафлички, който можеш да похапнеш и в дома, и в училище, и в офиса, и в колата... малки, хрупкав..
5.29 лв.
1 бр.
По-хрупкави, с още по богат крем и неустоим вкус.Насладете се на шоколадово удоволствие със свежестта на портокалFamily Stix - впечатляващо добри!Family е там където нежния крем среща хрупкавата кора!Съставки: Вафлени кори: Пшенично брашно, набухвател: натриев хидрогенкарбонат, сол, крем 50%: захар,..
3.29 лв.
1 бр.
По-хрупкави, с още по-богат крем.Насладете се на мини вафличките потопени в чувствена шоколадова баня. С два пъти по интензивния си какаов вкус, новото попълнение на серията Family e нейното тъмно изкушениеFamily Stix - впечатляващо добри!Family е там където нежния крем среща хрупкавата кора!..
3.29 лв.
1 бр.
Малко, пухкаво кексче с много пълнеж и плътен вкус на кафе с какао - Екстра изкушение за вашето добро настроение.С грижа за Вас:БЕЗ изкуствени подсладителиБЕЗ изкуствени оцветителиВкусни, пухкави кексчета с аромат на сладост. Разчупете ги и ще усетите топлото благоухание, което само вкусно ке..
3.10 лв.
1 бр.
Малко, пухкаво кексче с много пълнеж и вкус на чувствен и сладострастен елексир на ароматни горски плодове - Екстра изкушение за вашето добро настроение.С грижа за Вас:БЕЗ изкуствени подсладителиБЕЗ изкуствени оцветителиВкусни, пухкави кексчета с аромат на сладост. Разчупете ги и ще усетите то..
3.10 лв.
Мини вафли Family Dark какао 375гр.
Не е наличен
1 бр.
Когато вафлите се превръщат в удоволствие!Покоряваща комбинация от какаов крем и хрупкави вафлени кори.Хапвайте си просто ей така, защото ги предпочитате :-) Вафлички, който можеш да похапнеш и в дома, и в училище, и в офиса, и в колата... малки, хрупкави и вкусни, на който можеш да ..
4.49 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)