МЕНЮ
Количка

Кисело мляко и Айрян

Поръчайте онлайн кисело мляко с доставка до дома или офиса

Млякото е  един от най-важните хранителни продукти за човека, особено за децата, бременните и кърмещите жени, за хората в напреднала възраст.

В древните предания възхваляват млякото, като еликсир на живота, който подмладява и укрепва тялото и духа. Нито един друг хранителен продукт не ни доставя хранителни вещества в толкова голяма концентрация и при това в такова идеално съотношение. Един - единствен литър мляко съдържа почти цялото количество хранителни елементи за ежедневието ни: белтъчини, въглехидрати, витамини, минерали и микроелементи.


1 бр.
Според исландската традиция: Exquisa Mild Skyr е особено мек на вкус и несравнимо кремообразен. Идеален за смесване с плодове и зърнени храни или като закуска с високо съдържание на протеини...
3.85 лв.
1 бр.
Айрян за ценители от 100% българско мляко и естествена симбиотична закваска!Отличните вкусови качества на айрян Ел Би Булгарикум се дължат на стара традиционна рецепта, в която освен вода присъстват и естествените съставки - симбиотична закваска и природна суровина от краве мляко. Само при нас а..
2.49 лв.
1 бр.
Предназначено за салати и десертиСъстав: краве мляко и закваска /Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus/ Информация за 100гр. продукт: Белтъчини-3,6 g; Мазнини -8 g; Въглехидрати - 3,5 g; енергийна стойност 100 kcal/418kJБългарското кисело мляко е уникален световноизвестен млечнокис..
5.49 лв.
1 бр.
Кисело мляко от Еленския БалканХранителни стойности в 100 г: Енергийна стойност42 ккалПротеини3 гВъглехидрати3 гМазнини2 г Производител: Би Си Си Хандел Страна на произход: България..
1.39 лв. 0.89 лв.
Показва 1 до 12 от 52 (5 страници)