МЕНЮ
Количка

Кисело мляко и Айрян

Поръчайте онлайн кисело мляко с доставка до дома или офиса

Млякото е  един от най-важните хранителни продукти за човека, особено за децата, бременните и кърмещите жени, за хората в напреднала възраст.

В древните предания възхваляват млякото, като еликсир на живота, който подмладява и укрепва тялото и духа. Нито един друг хранителен продукт не ни доставя хранителни вещества в толкова голяма концентрация и при това в такова идеално съотношение. Един - единствен литър мляко съдържа почти цялото количество хранителни елементи за ежедневието ни: белтъчини, въглехидрати, витамини, минерали и микроелементи.


1 бр.
Предназначено за салати и десертиСъстав: краве мляко и закваска /Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus/ Информация за 100гр. продукт: Белтъчини-3,6 g; Мазнини -8 g; Въглехидрати - 3,5 g; енергийна стойност 100 kcal/418kJБългарското кисело мляко е уникален световноизвестен млечнокис..
7.50 лв.
Кисело мляко домашно Родопчанка 1кг.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
МПП „Родопчанка“ ООД се намира в сърцето на Източните Родопи. Благодатта и кристалната чистота се откриват в продуктите на фирмата – те са като дар от един друг свят – неземно красив, необятен, велик. „Родопчанка“ е фирма с традиции в областта на млекопреработването.Продуктите на „Родопчанка“ са ..
3.99 лв.
1 бр.
Производител: Родопчанка ООД с. Бял Извор общ... Производител: Родопчанка ООД с. Бял Извор общ. Ардино..
7.39 лв.
Кисело мляко Елена 2% 400гр.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
Кисело мляко от Еленския БалканХранителни стойности в 100 г: Енергийна стойност42 ккалПротеини3 гВъглехидрати3 гМазнини2 г Производител: Би Си Си Хандел Страна на произход: България..
1.69 лв.
Кисело мляко Боженци 2,2% 400гр.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
Подбрани млека от планински регион.Боженци - Вкусът на българската традицияСъстав: краве мляко, мляко на прах и българска закваска.Хранителни стойности в 100 гр: Енергийност51 ккалМазнини2,0 гВъглехидрати4,7 гБелтъчини 3,2 г Условия за съхранение: от 2 до 6°С Стран..
1.55 лв.
Показва 1 до 12 от 49 (5 страници)