МЕНЮ
Количка

Кърпи и гъби за почистване

Домакински гъби с канал от материал с висока плътност, който гарантира максимално разпенване на препарата. Деликатна мека част за измиване, покрита с абразив за отстраняване на замърсявания. Подходящи за ежедневно почистване на домакински съдове и повърхности. Канал с ергономична форма за удобно зах..
0.49 лв.
Идеална за чистене на тефлони и други деликатни повърхности. Изработено от полипропиленови и полиестерни вулканизирани влакна, пълнеж 100% полиутеран...
1.25 лв.
Гъба със специално покритие за тефлонови.. Гъба със специално покритие за тефлонови съдове..
3.45 лв.
Гъба универсална щифт за почистване "Anna Zаradna"
Не е наличен
Идеална за чистене на тефлони и други деликатни повърхности. Изработен от полипропилен монофиламент 60% и полиестр 40%..
1.25 лв.
Домакинска гъба за миене на.. Домакинска гъба за миене на съдове..
0.20 лв.
Външното покритие на гъбата е направено от висококачествена нераждавееща метална спирала вплетена в текстилна синтетична основа. Лесно се измива с вода, не боде ръцете. Вътрешната пореста част служи за образуване на пяна. Предназначена за миене на метални тенджери, тигани и грилове. Върху деликатни ..
3.60 лв.
Кухненска гъба супер здрава с почистващи.. Кухненска гъба супер здрава с почистващи кристали..
1.20 лв.
Кухненска гъба супер здрава с почистващи кристали. Антибактериален ефект - убива 99,9% от бактериите, натрупани върху, твърдата страна на гъбата...
2.59 лв.
С много голяма попивателна способност, не драска повърхността. Състав 80% полиестер , 20% полиамид..
2.29 лв.
Идеална за почистване на мебели, телевизори, Hi Fi уреди и др.Използват се както за сухо така и за мокро почистване. Могат да се перат в пералня на температура до 60 градуса. Състав 100% полиестер..
2.25 лв.
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)