МЕНЮ
Количка

Кърпи и гъби за почистване

Вълнистите гъби Fino са идеални за измиване на чинии и съдовеИзработени са от дунапрен с повишена устойчивост и попиваща способност. Специалното им грапаво покритие премахва упоритите петна, без да надрасква повърхността...
2.19 лв.
Вълнистите гъби Fino са идеални за измиване на всякакви видове домакински съдовеСпециалното вълнообразна структура задържа препарата за съдове, който обикновено се отмива с водата при обикновените кухненски гъби...
1.59 лв.
Тя предпазва ноктите докато миете, благодарение на специалната си форма...
0.60 лв.
Тя предпазва ноктите докато миете, благодарение на специалната си форма...
1.10 лв.
Притежава силата на твърда гъба без да поврежда съдовете с незалепващо покритиеПодходяща е също за порцеланови изделия и всякакви други деликатни повърхности..
1.29 лв.
Те са изключително добре и са идеални за сухо и мокро почистване.Подходящи са за всякакви повърхности (кухненски повърхности, шкафове, стъкло, мебели идр.)Лесно се изплакват и могат да се перат в пералня при 60 градуса.Навлажнете за по-добър ефект при бърсане на прах..
1.75 лв.
Кърпички хигиенни подходящи за:тоалетнидушове и ванимивкикошчета за боклук..
5.99 лв.
Те са издръжливи и абсорбиращи благодарение на тяхната здрава целулозна структура.Те са перфектни за сухо забърсване на мивки и други повърхности..
2.75 лв.
диаметър: 7,5 cmколичество: 1 бройсребърен цвятсуровина: неръждаема стоманаЗа почистване на силно замърсени тави и тигани от алуминий, стомана, емайлирана стомана или топлоустойчиво стъкло използвайте спиралната тел Anna Zaradna. Иновативната формула не надрасква почистените повърхности и не нара..
0.59 лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)