МЕНЮ
Количка

Луканки и Сушеници

Суджук Аз ям! Смес от свинско и говеждо месо в естествена, ядлива свинска обвивка, придаваща характерния аромат на суджук. Овкусен с класически подправки за силен и изразен вкус. Прието е луканките и суджуците да се режат на много тънки парчет..
5.39 лв.
Смес от свинско и говеждо месо и класически микс от кимион, черен пипер и червен лют пипер. Ръчно обелена след края на процеса по сушене и опакована по два броя в удобна опаковка...
4.99 лв.
Сурово-сушена луканка от свинско и говеждо, с натурални подправки, които засилват аромата на зряло месо. Състав: Свинско месо, говеждо месо, сол, влакнини, подправки, декстроза, стабилизатор дифосфати, антиоксидант аскорбинова киселина, тринатриев цитрат, консерванти натриев нитрит, калиев нитра..
3.69 лв.
Натурална, приготвена по традиционна технология, сушена в Централен Балкан. Продуктът е с натурални подправки, които засилват аромата на зряло месо.Съставки: Свинско месо, говеждо месо, сол, консервант калиев нитрат, антиоксидант аскорбинова киселина, подправки, стартерни култури. ХРАНИТЕЛНА СТОЙН..
8.29 лв.
Произведена изцяло от телешко месо, тази луканка е приготвена по традиционна технология, сушена в Централен Балкан. Продуктът е с натурални подправки, които засилват аромата на зряло месо.Състав: Говеждо месо, телешко месо 20%, сол, консервант калиев нитрат, антиоксидант аскорбинова киселина, подпра..
7.79 лв.
Произведен изцяло от телешко месо, суджукът е приготвен по традиционна технология, сушен в Централен Балкан. Продуктът е с натурални подправки, които засилват аромата на зряло месо.Съставки: Говеждо месо, телешко месо 20%, сол, консервант калиев нитрат, антиоксидант аскорбинова киселина, подправки, ..
7.79 лв.
Цената на килограм е 29.15лв. Опаковките са с грамаж между 200 и 300гр.Цената която е обявена е за.. Цената на килограм е 29.15лв. Опаковките са с грамаж между 200 и 300гр.Цената която е обявена е за суджук ,тежащ 250гр.В зависимост от наличните опаковки суджук цената може да варира - като се смя..
6.79 лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)