МЕНЮ
Количка

Луканки - Сушеници - Деликатеси

Говежди суджук Говеждо месо в естествена телешка обвивка, с фина комбинация от натурални подправки.  Предложената цена е за парче 170гр. Цената за 1 кг. е 49.99лв. Крайната цена може да варира спрямо грамажа на наличните парчета...
8.50 лв.
Произведен от еленско и свинско месо, дивечовият суджук има приятен и специфичен вкус. Подходящо допълнение на чаша вино и добра компания! Състав: Еленско месо 45%, свинско месо, сланина, сол, подправки и екстракти от подправки, млечен протеин, захари, антиоксиданти натриев ацетат, аскорбинова ки..
7.20 лв.
Луканката е произведена от еленско и свинско месо. Дивечовото месо е богато на белтъчини и бедно на мазнини, което го прави особено ценна храна. Състав: Еленско месо 45%, свинско месо, сланина, сол, подправки и екстракти от подправки, млечен протеин, захари, антиоксиданти натриев ацетат, аскорбино..
7.55 лв.
Цената на килограм е 29.15лв. Опаковките са с грамаж между 200 и 300гр.Цената която е обявена е за.. Цената на килограм е 29.15лв. Опаковките са с грамаж между 200 и 300гр.Цената която е обявена е за суджук ,тежащ 250гр.В зависимост от наличните опаковки суджук цената може да варира - като се смят..
6.20 лв.
Сушено по традиционна технология в Централен Балкан. Крехко и ароматно, с леко пикантен вкус. Състав: Свинско контрафиле 100%, сол, захари, декстроза, глюкозен сироп, антиоксидант натриeв аскорбат, подправки и екстракти от подправки (в т.ч. ЦЕЛИНА), консерванти калиев нитрат, натриев нитрит, старт..
3.79 лв.
Висококачествено говеждо месо, покрито с натурални подправки червен пипер, чимен и чесън. Вкусното мезе се суши бавно и по стара българска рецепта. Състав: Говеждо месо 100%, сол, антиоксидант натриев аскорбат, подправки, консерванти натриев нитрит, калиев нитрат, захари, декстроза   ХРАНИТ..
6.50 лв.
Предложената цена е за парче 170гр. Цената за  1 кг. е 49.09лв. Като крайната цена може да.. Предложената цена е за парче 170гр. Цената за  1 кг. е 46.99лв. Като крайната цена може да варира спрямо наличните парчета.            ..
8.34 лв.
Предложената цена е за парче 250гр. Цената за 1кг. е 44.40лв. Крайната цена може да варира спрямо наличните парчета, като цената за килограм си остава същата.   Луканка за деца Класическа луканка, смес от свинско и говеждо месо, в естествена телешка обвивка, с намалено съдържание на подп..
11.10 лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)