МЕНЮ
Количка

Луканки - Сушеници - Деликатеси

Сушено по традиционна технология в Централен Балкан. Крехко и ароматно, с леко пикантен вкус. Състав: Свинско контрафиле 100%, сол, захари, декстроза, глюкозен сироп, антиоксидант натриeв аскорбат, подправки и екстракти от подправки (в т.ч. ЦЕЛИНА), консерванти калиев нитрат, натриев нитрит, ста..
4.59 лв.
Висококачествено говеждо месо, покрито с натурални подправки червен пипер, чимен и чесън. Вкусното мезе се суши бавно и по стара българска рецепта. Състав: Говеждо месо 100%, сол, антиоксидант натриев аскорбат, подправки, консерванти натриев нитрит, калиев нитрат, захари, декстроза   ХРА..
6.59 лв.
Филе Елена се приготвя от свинско контрафиле, което зрее и се суши бавно, при специален режим, в подножието на Стара Планина. Оваляно в ронена чубрица, което му придава незабравим, деликатен вкус. Състав: Свинско филе, сол, захар, консервант: калиев нитрат, антиоксидант: аскорбинова киселина, по..
5.69 лв.
Предложената цена е за парче 170гр. Цената за  1 кг. е 49.09лв. Като крайната цена може да.. Предложената цена е за парче 170гр. Цената за  1 кг. е 46.99лв. Като крайната цена може да варира спрямо наличните парчета.            ..
8.34 лв.
Цената на килограм е 29.15лв. Опаковките са с грамаж между 200 и 300гр.Цената която е обявена е за.. Цената на килограм е 29.15лв. Опаковките са с грамаж между 200 и 300гр.Цената която е обявена е за суджук ,тежащ 250гр.В зависимост от наличните опаковки суджук цената може да варира - като се смя..
6.79 лв.
Някога уважаван майстор на домашни деликатеси отказал поръчка на най-важния по онова време човек,понеже преценил,че на месото му трябва повече време да зрее.Важният човек не искал да чака и заплашил,че ако не получи веднага известните с вкуса си луканки и суджук,ще му вземе месарницата.В отговор Ста..
7.65 лв.
Цената за 1 кг. е 45,19лв. Крайната цена може да се различава спрямо грамажа на наличните парчета, като цената за 1кг. се запазва 45,19лв.парчетата са около 250-300гр. Натурална, приготвена по традиционна технология, сушена в Централен Балкан. Продуктът е с натурални подправки, които засилват аро..
11.30 лв.
Произведен от еленско и свинско месо, дивечовият суджук има приятен и специфичен вкус. Подходящо допълнение на чаша вино и добра компания! Състав: Еленско месо 45%, свинско месо, сланина, сол, подправки и екстракти от подправки, млечен протеин, захари, антиоксиданти натриев ацетат, аскорбинова ки..
7.20 лв.
Предложената цена е за парче 250гр. Цената за 1кг е 43.80лв                         Луканка Луканка от свинско и говеждо месо, в естествена телешка обвивка, с класически натуралн..
10.95 лв.
Показва 1 до 12 от 26 (3 страници)