МЕНЮ
Количка

Макарони и спагети

Инстантни спагети - Нудъли с ароматно говеждо, гъби и зелени подправки..
0.99 лв.
Домашна паста Касаречи Дерони се произвежда от избрани сортове висококачествена твърда пшеница, което характеризира златистия цвят, прекрасния вкус и структурата на самата паста - “ал денте”. Признак за добро качество на пастата е запазване на формата и текстурата при готвене, както и незамъгляв..
1.85 лв. 1.49 лв.
Пълноценен продукт, богат на фибри. Произвежда се от грис от висококачествена твърда пшеница. С фантастичен вкус пълнозърнестата паста Дерони ще очарова цялото семейство.Съставки: пълнозърнесто брашно от твърда пшеница (глутен), вода..
1.85 лв. 1.49 лв.
Макарони Фарфале Дерони се произвеждат от лист паста, нарязана на квадрати и прищипани в средата. Тази деликатна повърхност разкрива пред небцето едно истинско удоволствие, преминавайки през различна консистенция на по-плътна част в средата и по-нежна в двата края.Съставки: грис от твърда пшениц..
1.85 лв. 1.49 лв.
Макароните Триколоре Дерони са прекрасна комбинация от висококачествена твърда пшеница, със спанак и домати. С формата на хармонична спирала, която улавя всяка капка и подправка на соса, ще постигнете изтънченост и забележителни кулинарни резултати.Съставки: грис от твърда пшеница (глутен), 4% д..
1.99 лв. 1.49 лв.
Био Пене ПълнозърнестоСъставки: Пълнозърнеста твърда пшеницаОТ контролирано биологично земеделие..
3.10 лв.
Лингуини Дерони са едно незабравимо и вкусно завръщане към домашния стил лингуини. Произведени са от избрани сортове твърда пшеница, което характеризира добрия вкус, а леко грапавата им структура допринася за истинкото съчетание със соса за едно незабравимо удоволствие . Признак за добро качеств..
1.85 лв. 1.49 лв.
Показва 1 до 12 от 81 (7 страници)