МЕНЮ
Количка

Маргарин и масло

Масло, доставено до твоя дом от Супермаркет Ранди с безплатна доставка. Виж цените и поръчай!

1 бр.
MEGGLE Alpenbutter - немско краве масло се произвежда в Германия, в сърцето на Бавария от най-добрите и подбрани суровини. MEGGLE Alpenbutter е традиционно висококачествено масло, незаменимо в кулинарията и в кухнята на всяка домакиня. Неразделна част от ежедневните закуска, обяд и вечеря на цялото ..
8.29 лв. 6.59 лв.
1 бр.
Premium VEGAN растителна алтернатива на масло със 79% масленост, 250 гОтличен вкус с VEGAN сертификат! Впечатляващ и нежно топящ се веган продукт с деликатен маслен вкус. Специално създаден за тези, които обичат вкуса на масло…. Той е особено универсален и е подходящ както за мазане, така и за г..
7.39 лв.
1 бр.
Висок клас краве масло.Висок клас алуминиево фолио. Подходящ за ежедневна консумация.Съставки: пастьоризирано краве мляко...
3.89 лв.
1 бр.
Хубавото масло се топи в устата, когато е произведено по класическа българска технология от сметана с истински фин и лек млечен вкус. Маслото на „Ел Би Булгарикум“ не съдържа растителни мазнини и е подходящо както за директна консумация, така и като добавка към различни основни ястия и предястия..
6.19 лв.
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)