МЕНЮ
Количка

Маргарин и масло

Масло, доставено до твоя дом от Супермаркет Ранди с безплатна доставка. Виж цените и поръчай!

Направено е от 100% незаквасена сметана от краве млякоНе съдържа стабилизатори, подобрители, странни мазнини и други абсурдни съставкиЦветът и плътността му варират според сезона и характерната за него растителност, с която животните се хранят по собствен избор и желание, дори и нощно вр..
8.29 лв.
Висок клас краве масло.Висок клас алуминиево фолио.Подходящ за ежедневна консумация.Съставки: пастьоризирано краве мляко...
2.29 лв.
Краве масло сметановоСъставки: Сметана от краве мляко..
23.99 лв.
Хубавото масло се топи в устата, когато е произведено по класическа българска технология от сметана с истински фин и лек млечен вкус. Маслото на „Ел Би Булгарикум“ не съдържа растителни мазнини и е подходящо както за директна консумация, така и като добавка към различни основни ястия и предястия..
5.29 лв.
Висококачествено френско.. Висококачествено френско масло..
8.75 лв.
Немско чисто краве безсолно масло с масленост.. Немско чисто краве безсолно масло с масленост мин.82%..
5.79 лв.
Краве масло „Бор-Чвор“ е натурален и висококачествен продукт, без добавки и консерванти. Произвежда се по традиционна технология от прясна пастьоризирана сметана, която се добива от 100% първокачествено краве мляко. От млякото се получава т.нар. „сладка“ сметана с масленост 30%, от която след това д..
2.75 лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)