МЕНЮ
Количка

Маргарин и масло

Масло, доставено до твоя дом от Супермаркет Ранди с безплатна доставка. Виж цените и поръчай!

1 бр.
Висок клас краве масло.Висок клас алуминиево фолио. Подходящ за ежедневна консумация.Съставки: пастьоризирано краве мляко...
3.89 лв.
1 бр.
Висококачествено френско.. Висококачествено френско масло..
11.49 лв.
1 бр.
Висококачествено френско масло..
5.99 лв.
1 бр.
Немско чисто краве безсолно масло с масленост.. Немско чисто краве безсолно масло с масленост мин.82%..
6.55 лв.
1 бр.
Краве масло „Бор-Чвор“ е натурален и висококачествен продукт, без добавки и консерванти. Произвежда се по традиционна технология от прясна пастьоризирана сметана, която се добива от 100% първокачествено краве мляко. От млякото се получава т.нар. „сладка“ сметана с масленост 30%, от която след това д..
4.19 лв.
1 бр.
MEGGLE Alpenbutter - немско краве масло се произвежда в Германия, в сърцето на Бавария от най-добрите и подбрани суровини. MEGGLE Alpenbutter е традиционно висококачествено масло, незаменимо в кулинарията и в кухнята на всяка домакиня. Неразделна част от ежедневните закуска, обяд и вечеря на цял..
9.29 лв. 6.59 лв.
1 бр.
Немското масло "Deutsche Markenbutter" вече десет години присъства на българския пазар с високо качество и постоянен  вкус. Произведено в Германия  под строг контрол, маслото е  натурален продукт, без консерванти и растителни мазнини. Съдържа 82% масленост. Кравето масло е  богат..
7.79 лв.
Показва 1 до 12 от 25 (3 страници)