МЕНЮ
Количка

Минерална вода

Водата е основно гориво за тялото ни. Тялото ни е съставено от 70% вода.  Недостига на вода води до дехидратация. Това влие лошо на сърдечносъдовата система и намаляма физическата активност. Недостига на вода води до главоболие и умора. Препоръчително е консумацията на вода да не пада под 2 литра на ден. Водата помага да премахнем токсините от тялото ни. Когато сте изтощени изпийте чаша вода с няколко капки лимонов сок и ще се ободрите веднага. 

1 бр.
Трапезната вода с марка ГАНЧЕВ е изключително подходяща за директна ежедневна консумация от кърмачета, без преваряване.Подходяща е за приготвяне на бебешка храна – мляко за кърмачета , инстантни каши на зърнена основа , инстантни чайове и други.Водата е с много ниска минерализация < 50mg/l. , к..
1.69 лв.
1 бр.
"Aquarius Water+ е безалкохолна, негазирана, функционална напитка с добавени минерали. Напитка, създадена в подкрепа на активния начин на живот. Предлага се в два варианта – обогатена с магнезий, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта и с цинк, който подпомага нормалната функци..
1.29 лв.
Показва 1 до 12 от 71 (6 страници)