МЕНЮ
Количка

Мокри кърпички и салфетки

Мокрите кърпички за почистване на грим Pom Pon Micellaire са подходящи за всеки тип кожа. Благодарение на съдържащите се в тях водни мехурчета Micellaire, те „магнетизират“ всяка следа от омазняване и грим. По този начин те предлагат ефективно премахване на грима и уникално тонизиране, само с ня..
3.65 лв.
Бебешките влажни кърпички Бочко почистват, успокояват и защитават кожата, без да я изсушават. Специалният лосион, вложен в кърпите, съдържа екстракт от лайка и комбинация от два важни за здравата кожа витамини – пантенол и витамин Е. Билката лайка е широко известна със своите антисептични ..
2.99 лв.
Бебешките влажни кърпички Бочко почистват, успокояват и защитават кожата, без да я изсушават. Специалният лосион, вложен в кърпите, съдържа екстракт от лайка и комбинация от два важни за здравата кожа витамини – пантенол и витамин Е. Билката лайка е широко известна със своите антисептични свойст..
3.39 лв.
Влажните кърпички Бочко са предназначени за хигиена на бебешка и детска кожа. Идеални при смяна на пелените, при разходка, по време на пътуване, игри и хранене. Подходящи за честа употреба. Напоени с мек лосион на водна основа, с деликатен аромат и с балансирано рН. Без спирт, оцветители и други..
3.39 лв.
Бебешките влажни кърпички Бочко са създадени за почистване и защита на бебешката кожа от първия ден. Подходящи за честа употреба. Напоени с мек лосион на водна основа, с деликатен аромат и с балансирано рН. Без спирт, оцветители и други дразнещи съставки. С включени ценни растителни екстракти. Е..
3.39 лв.
Показва 1 до 12 от 65 (6 страници)