МЕНЮ
Количка
Уважаеми клиенти,
Запълнихме капацитета си от поръчки, които може да обслужим за 24 часа.

Утре (01.04.2020 г.) сайтът ще бъде активен отново.
Поръчките, които приемем на 01.04 ще бъдат доставени на 02.04.

Когато поръчката ви започне да се подготвя за изпращане, ще получите и обаждане от наш представител.

 При възникнали въпроси и при нужда от съдействие:

Екипът на Ранди ООД
office@randi.bg

Напитки с кокос и алое

Напитки с алое вера. Напитки с кокос и кокосови води.

Кокосовите води са ниско калорични и подобряват метаболизма, засилват именната система. Те поддържат тялото хидратирано, а кожата гладка и красива. Те са идеалното допълнение към вашата диета или просто здравословен начин на живот.

Кокосовото мляко е естествен заместител на животинското мляко и може да се използва както за готвене, така и за пиене. Поради наличието на минерали като калий, магнезий, фосфор, протейн и калций, кокосовото мляко има редица благоприятни действия върху имунната система и кожата, а не на последно място засилва и костната структура.

Алое Вера расте в региони с тропически климат. Вътрешността на листото е изпълнена с гелообразно вещество, което се използва с широко приложение в хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия. Растението от векове е известно със своите лечебни свойства.

Сока се извлича от вътрешността на листата. Този сок става все популярен в днешно време. С парченца алое, чист или в съчетание с други полезни плодове напитките са освежаващи и енергизиращи.

Чиста и 100% натурална, Koh Libre Кокосова вода има изискан дизайн и може да бъде намерена в стъклена бутилка, която не само предпазва полезните вещества на кокосовата вода, а и помага да се чувстваме все по-здрави с всяка своя глътка! Богата на 5-те жизненоважни минерала – калий, калций, м..
2.69 лв.
 Кокосова вода с парченца кокос е особено харесвана от деца по време на училище и от възрастни, които обожават напитки с бонус! Да не говорим, че изглежда страхотно в коктейл с няколко бучки лед и парченце лимон... Чиста и 100% натурална, Koh Libre Кокосова вода с парченца кокос..
2.69 лв.
Кокосовото мляко е резултатът от миксирането на кокосовата вода с местото от вътрешността на кокоса. Koh Libre Кокосово мляко за пиене – Roasted пък е отговорът на продължително задавания въпрос – какво да правим, когато ни се допие кокосово мляко с истински парченца от зрял кокосов орех?..
2.35 лв.
Koh Libre Кокосово мляко за пиене с ключова дума Jelly. Тук парченцата кокос не са какви да е, а от истински млад, зелен кокос. По-малките от вашето семейство със сигурност ще се влюбят в сладникаво-ваниленият вкус и сочните Jelly парченца!Богато на витамини C, E, B1, B3, B5, B6 кокосовото м..
2.35 лв.
Негазирана безалкохолна напитка с пюре от банан и ната де коко.Съставки: пречистена вода, захар, пюре от банан 10%, ната де коко 5% (вода, сок от ананас от концентрат 30%, сок от алое вера от концентрат 10%, кокосова вода 10%, захар, регулатор на киселинността: оцетна киселина), аксорбинова киселина..
1.99 лв.
Съставки: Филтрирана вода, сок от алое вера 40%, алое вера 4%, захар, лимонена киселина, натриев цитрат, вкус на алое вера 0,023%, натриев бензоат Е211 0,015%..
2.19 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)