МЕНЮ
Количка

Напитки с кокос и алое

Напитки с алое вера. Напитки с кокос и кокосови води.

Кокосовите води са ниско калорични и подобряват метаболизма, засилват именната система. Те поддържат тялото хидратирано, а кожата гладка и красива. Те са идеалното допълнение към вашата диета или просто здравословен начин на живот.

Кокосовото мляко е естествен заместител на животинското мляко и може да се използва както за готвене, така и за пиене. Поради наличието на минерали като калий, магнезий, фосфор, протейн и калций, кокосовото мляко има редица благоприятни действия върху имунната система и кожата, а не на последно място засилва и костната структура.

Алое Вера расте в региони с тропически климат. Вътрешността на листото е изпълнена с гелообразно вещество, което се използва с широко приложение в хранителната, фармацевтичната и козметичната индустрия. Растението от векове е известно със своите лечебни свойства.

Сока се извлича от вътрешността на листата. Този сок става все популярен в днешно време. С парченца алое, чист или в съчетание с други полезни плодове напитките са освежаващи и енергизиращи.

Негазирана безалкохолна напитка с алое вера Сокът Dellos Алое Вера се счита за здравословна напитка, която осигурява ежедневните нужди от енергия и настроение.Алое Вера е сукулентно растение, което расте в изобилие в тропическите климати. От векове е известно като лечебно растение. Използва се ..
1.99 лв.
Негазирана безалкохолна напитка с алое вера и сок от нарСокът Dellos Алое Вера се счита за здравословна напитка, която осигурява ежедневните нужди от енергия и настроение.Алое Вера е сукулентно растение, което расте в изобилие в тропическите климати. От векове е известно като лечебно растение. ..
4.29 лв.
Негазирана безалкохолна напитка с алое вера Сокът Dellos Алое Вера се счита за здравословна напитка, която осигурява ежедневните нужди от енергия и настроение.Алое Вера е сукулентно растение, което расте в изобилие в тропическите климати. От векове е известно като лечебно растение. Използва се ..
4.29 лв.
Негазирана безалкохолна напитка с алое вера и сок от боровинкиСокът Dellos Алое Вера се счита за здравословна напитка, която осигурява ежедневните нужди от енергия и настроение.Алое Вера е сукулентно растение, което расте в изобилие в тропическите климати. От векове е известно като лечебно раст..
4.29 лв.
 Кокосова вода с парченца кокос е особено харесвана от деца по време на училище и от възрастни, които обожават напитки с бонус! Да не говорим, че изглежда страхотно в коктейл с няколко бучки лед и парченце лимон... Чиста и 100% натурална, Koh Libre Кокосова вода с парченца кокос..
2.69 лв.
Чиста и 100% натурална, Koh Libre Кокосова вода има изискан дизайн и може да бъде намерена в стъклена бутилка, която не само предпазва полезните вещества на кокосовата вода, а и помага да се чувстваме все по-здрави с всяка своя глътка! Богата на 5-те жизненоважни минерала – калий, калций, м..
2.69 лв.
Koh Libre Кокосово мляко за пиене с ключова дума Jelly. Тук парченцата кокос не са какви да е, а от истински млад, зелен кокос. По-малките от вашето семейство със сигурност ще се влюбят в сладникаво-ваниленият вкус и сочните Jelly парченца!Богато на витамини C, E, B1, B3, B5, B6 кокосовото м..
2.35 лв.
Кокосовото мляко е резултатът от миксирането на кокосовата вода с местото от вътрешността на кокоса. Koh Libre Кокосово мляко за пиене – Roasted пък е отговорът на продължително задавания въпрос – какво да правим, когато ни се допие кокосово мляко с истински парченца от зрял кокосов орех?..
2.35 лв.
Съставки: Филтрирана вода, сок от алое вера 40%, алое вера 4%, захар, лимонена киселина, натриев цитрат, вкус на алое вера 0,023%, натриев бензоат Е211 0,015%..
2.19 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)