МЕНЮ
Количка

Nescafe

1 бр.
Наслади се на освежаваща кафе напитка бързо и лесно, където и да си! Страхотна комбинация от кафе, мляко и захар. ​ ​NESCAFÉ 3in1 Frappé е супер лесна за приготвяне фрапе напитка – грабни стикче, разтвори със студена вода и само добави лед по желание за наистина фрапиращо кафе изживяване!..
0.45 лв.
1 бр.
NESCAFÉ Classic е 100% натурално кафе. За него се подбират качествени робуста зърна, които се пекат до средно тъмно, така че всяка чаша NESCAFÉ Classic да доставя оптималното кафе изживяване. Приготвя се лесно и бързо само с гореща вода.Продуктът е в метална кутия за 125 чаши ароматно NESCAFÉ. Съ..
16.99 лв.
1 бр.
NESCAFÉ Classic е 100% натурално кафе. За него се подбират качествени робуста зърна, които се пекат до средно тъмно, така че всяка чаша NESCAFÉ Classic да доставя оптималното кафе изживяване. Приготвя се лесно и бързо само с гореща вода. Продуктът е в метална кутия за 25 чаши ароматно NESCAFÉ...
4.99 лв.
1 бр.
NESCAFÉ Classic е 100% натурално кафе. За него се подбират качествени робуста зърна, които се пекат до средно тъмно, така че всяка чаша NESCAFÉ Classic да доставя оптималното кафе изживяване. Приготвя се лесно и бързо само с гореща вода. Продуктът е в метална кутия за 50 чаши ароматно NESCAFÉ. ..
8.39 лв.
1 бр.
- безкофеинова вариация на отличимия вкус, който познаваш и обичаш - приготвен с технология за извличане на кофеина чрез вода- богат аромат и наситен кафе вкус- направено от кафе на зърна Робуста, които са експертно изпечени до средно тъмно- разтворимо кафеNESCAFÉ® Decaf e безкофеиновата вариа..
8.39 лв.
1 бр.
NESCAFÉ Classic Crema е 100% натурално кафе, което притежава силен аромат и изкусителен каймак за още по-приятно кафе изживяване. Приготвя се лесно и бързо само с гореща вода. Продуктът е в стъклен буркан за 50 чаши ароматно NESCAFÉ. Състав: 100% разтворимо кафе Начин на приготвяне: Към 1-2..
8.39 лв.
1 бр.
NESCAFÉ Gold е 100% натурално кафе с внимателно подбрани арабика и робуста кафе зърна. Те се изпечат до златисто за богат, мек и плътен вкус, със завладяващ кафе аромат. Продуктът е в стъклен буркан за 50 чаши ароматно и пленяващо NESCAFÉ Gold. Състав: 100% разтворимо кафе Начин на приготвя..
13.19 лв.
1 бр.
NESCAFÉ Gold Decaf e безкофеиновата вариация на завладяващoто NESCAFÉ Gold. За създаването му е използвана специална технология за извличане на кофеина чрез вода, която запазва автентичния вкус и аромат, присъщ за марката. NESCAFÉ Gold Decaf ти позволява да се наслаждаваш на приятните кафе моменти п..
11.99 лв.
Nescafe класик 3 в 1 доза 16,5гр.
ЧЕСТО КУПУВАН
1 бр.
NESCAFÉ 3in1 Classic e разтворима кафе напитка в неочаквано добра комбинация от NESCAFÉ Classic, захар и продукт за кафе. Всяко пакетче предлага точния баланс от съставки, така че да получите вкуса на своето любимо кафе. Приготвя се лесно и бързо само с гореща вода. Продуктът е в удобна опаковка ..
0.45 лв.
Показва 1 до 12 от 27 (3 страници)