МЕНЮ
Количка

Нови продукти

1 бр.
Храна при стрес и депресия №7+Специална Храна при стрес и депресия №7+ за справяне със стрес, депресия и неврози и бързо възстановяване на психичното..
7.59 лв.
1 бр.
TURBO ENERGY Храна за Сила и ВъзстановяванеТурбо Енергия за Сила и Възстановяване” е висококачествен продукт, създаден специално за спортисти и актив..
7.59 лв.
1 бр.
Храна за Диабетици №5+Описание: Храна за диабетици “№5+” на eSpices е разработено по иновативна технология съчетаваща в себе си прецизен микс и фин ..
8.99 лв.
1 бр.
Тика Масала е традиционна Индийска комбинирана подправка. Използва се за овкусяване на риба, месо и пиле. Комбинацията на Тика Масала е: кориандър..
5.99 лв.
1 бр.
Подправка за УискиВъв вихър от аромати и вкусове, който засяга сетивата с уникална интензивност и изисканост, от eSpices Ви представяме най-новият ..
11.99 лв.
1 бр.
Пиперът меланж е микс от бял пипер, черен пипер, розов пипер и зелен пипер. Той е и една от класическите подправки, подходящи за повечето основни яс..
5.99 лв.
1 бр.
Черен кимион, наричан още и Нигела, съдържа 100 активни компонента. Богато е на мастни киселини, ниацин, протеини, фолиева киселина, калций, цинк, ж..
4.99 лв.
1 бр.
Канелата е ароматна подправка, която се добива от вътрешната част на кората – ликото, на тропическо лаврово дърво. След дъждовния период кората на д..
6.99 лв.
1 бр.
Златно мляко за хипертоници №6+Описание: Златното мляко на eSpices е разработено по иновативна технология съчетаваща в себе си прецизен микс и фин си..
7.99 лв.
1 бр.
HEPAR Храна за здрав черен дроб №9+HEPAR – Натурален продукт за здраве на черния дроб и пречистване на кръвтаHEPAR е иновативно решение за подпомаган..
7.99 лв.
1 бр.
Сушената самардала е отлична за овкусяване на картофи, сготвени под всякаква форма, а също така яйца, пилешко месо, агнешко месо и агнешки дреболии,..
5.90 лв.
1 бр.
Розов пипер зърна Зрънцата на растението имат тънка чуплива обвивка, която стрита се ползва за овкусяване на сосове, сирена, листни салати, бел..
8.99 лв.
1 бр.
Подправка за РакияСъс своята неповторима смес от изискани подправки, представяме ви иновативният и изключително вкусен микс само и единствено за Бт..
11.99 лв.
1 бр.
Представяме ви “Трио от индийско орехче”, внимателно подбрана колекция от три първокласно индийско орехче, внимателно опаковани в екологичен хартиен..
3.29 лв.