МЕНЮ
Количка

Обезмаслители и почистващи кремове

1 бр.
Концентриран обезмаслител с мощно действие и свеж аромат. С мултифункционално приложение, като едновременно е безопасен за тъканите и повърхностите. Почиства до блясък, като премахва без никакво усилие мазнини от различни повърхности в кухнята и градината и дори петна по тъкани. Подходящ за:• к..
3.99 лв.
1 бр.
Обезмаслител Меглио с белинаИма избелващи свойстваИзбелващ ефектЕфективно елиминира най-тежките замърсяванияОсигурява идеална чистота без усилияТова е продукт с най-високо качество и ефективност, който продължава големия успех на цялата гама обезмаслители Meglio. Идеална чистота, избелващ ефе..
7.39 лв.
1 бр.
Бързо премахва ежедневните замърсявания в банята, оставяйки повърхностите блестящи..
6.59 лв.
1 бр.
Високо концентриран алкален продукт за отстраняване на мазнини и загар от фурни, скари, тенджери, тигани идр. ..
9.19 лв.
1 бр.
За килими и меки мебели в дома и автомобилаПрепаратът за премахване на петна и миризма на домашни любимци Dr. Beckmann ефективно премахва петна и миризми, причинени от домашни любимци, от килимите и тапицерията. Уникалният апликатор за четки 2 в 1 не само почиства повърхностните от петна , но и..
10.29 лв.
1 бр.
Спрей за баня МеглиоПочиства котлен камъкПремахва остатъците от сапун, ръжда и петна от водаБързо възвръща блясъка на повърхноститеНе оставя следиБутилка от 50% рециклирана пласмасаМеглио за баня лесно премахва ежедневните замърсявания в банята. Придава им блясък и не оставя следи. Благодаре..
7.19 лв.
1 бр.
Универсален почистващ препарат с белина..
5.49 лв.
1 бр.
Спрей за баня – АнтиваровикПремахва до 100% варовикПремахва остатъците от сапун, ръжда и петна от водаБляскав ефектБутилка от 50% рециклирана пластмасаМеглио против варовик не само ефективно премахва до 100% варовик от вашата баня, но също така почиства в дълбочина, като премахва замърсявания..
7.19 лв.
1 бр.
  Крем Cif лимон със свеж цитрусов аромат. Пълен с милиони естествени почистващи частици. Този многофункционален почистващ препарат за повърхност премахва 100% твърда мръсотия за красиво чисто покритие на редица повърхности. Може да се използва като почистващо средство за кухня, за почис..
4.79 лв.
1 бр.
Формулата на Cif Cream сега е по-добра от всякога и работи без усилия, за да оставите повърхностите си с искрящо покритие и 100% блясък, който със сигурност ще ви накара да се усмихнете. И сега благодарение на новата си текстура, тя изисква по-малко изплакване.  Всичко, от което се нуждаете ..
4.59 лв.
Показва 1 до 12 от 33 (3 страници)