МЕНЮ
Количка

Обезмаслители и почистващи кремове

1 бр.
Концентриран обезмаслител с мощно действие и свеж аромат. С мултифункционално приложение, като едновременно е безопасен за тъканите и повърхностите. Почиства до блясък, като премахва без никакво усилие мазнини от различни повърхности в кухнята и градината и дори петна по тъкани. Подходящ за:• к..
4.09 лв.
1 бр.
Обезмаслител Меглио с белинаИма избелващи свойстваИзбелващ ефектЕфективно елиминира най-тежките замърсяванияОсигурява идеална чистота без усилияТова е продукт с най-високо качество и ефективност, който продължава големия успех на цялата гама обезмаслители Meglio. Идеална чистота, избелващ ефе..
7.39 лв.
1 бр.
За килими и меки мебели в дома и автомобилаПрепаратът за премахване на петна и миризма на домашни любимци Dr. Beckmann ефективно премахва петна и миризми, причинени от домашни любимци, от килимите и тапицерията. Уникалният апликатор за четки 2 в 1 не само почиства повърхностните от петна , но и..
10.29 лв.
1 бр.
Универсален почистващ препарат с белина..
6.59 лв.
1 бр.
Спрей за баня – АнтиваровикПремахва до 100% варовикПремахва остатъците от сапун, ръжда и петна от водаБляскав ефектБутилка от 50% рециклирана пластмасаМеглио против варовик не само ефективно премахва до 100% варовик от вашата баня, но също така почиства в дълбочина, като премахва замърсявания..
7.39 лв.
1 бр.
  Крем Cif лимон със свеж цитрусов аромат. Пълен с милиони естествени почистващи частици. Този многофункционален почистващ препарат за повърхност премахва 100% твърда мръсотия за красиво чисто покритие на редица повърхности. Може да се използва като почистващо средство за кухня, за почис..
4.79 лв.
1 бр.
Формулата на Cif Cream сега е по-добра от всякога и работи без усилия, за да оставите повърхностите си с искрящо покритие и 100% блясък, който със сигурност ще ви накара да се усмихнете. И сега благодарение на новата си текстура, тя изисква по-малко изплакване.  Всичко, от което се нуждаете ..
4.59 лв.
1 бр.
Препарат за хигиенично почистване на аксесоари за деца и бебета, като плотове за повиване, столове за хранене и миещи се играчки. Нежна грижа с провитамин В5, бързо и надеждно почиства всички миещи се повърхности, без да оставя следи. Дерматологично тестван, хипоалергенен, без парфюми и бои, pH ..
5.49 лв.
1 бр.
Крем Cif лимон със свеж цитрусов аромат. Пълен с милиони естествени почистващи частици. Този многофункционален почистващ препарат за повърхност премахва 100% твърда мръсотия за красиво чисто покритие на редица повърхности. Може да се използва като почистващо средство за кухня, за почистване на п..
4.59 лв.
1 бр.
Обезмаслител Меглио лимонПремахва мазнините и замърсяваниятаОставя свеж аромат на лимонУниверсален и лесен за използванеЕфективно елиминира най-тежките замърсяванияБутилка от 50% рециклирана пластмаса която се рециклира на 100%.Премахнете мазните петна с Meglio, върнете блясъка и се обградете със св..
5.99 лв.
Показва 1 до 12 от 35 (3 страници)