МЕНЮ
Количка

Олио,зехтин и оцет

Описание на продукта: Зехтин Manolaki’s Екстра Върджин се произвежда от най-старата и рядка маслина в света „Цуната“. Вкусът му е лек и ненатрапчив, със свежи нотки на зелени билки, зелен чай и бадеми. Специалната метална бутилка запазва по-добре уникалния вкус на зехтина, като го предпаз..
16.89 лв.
Описание на продукта: Зехтинът Band of Chefs на Moria Elea се произвежда от сорта маслини Манаки, като ще ви впечатли с лекия си и свеж аромат на маслинови листа и нотки на ябълка. Това съвършенство е спечелило на компанията множество международни награди. Още един интересен факт за маслинит..
16.59 лв.
Зехтинът е част от продуктовата линия Traditional на Terra Creta. Има златно-зелен оттенък, с балансиран вкус и дълготраен гладък послевкус. Прекрасният плодов аромат, с нотки на круша и бадеми се дължи на сорта Коронейки, използван в този изключителен зехтин. Традиционните методи следвани по..
19.79 лв.
Отличен балсамов крем изработен от БИО балсамов оцет чрез комбиниране на концентрирана гроздова мъст и отлежал БИО балсамов оцет. С гладък „сладко-кисел“ вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация. Идеалният аксесоар за всеки го..
17.85 лв.
Отличен балсамов оцет. С гладък  вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация. Идеалният аксесоар за всеки готвач!Произведен на остров Крит от червено грозде, от традиционния сорт Ромейко. Отлежава в продължение на 6 години в дъб..
11.99 лв.
Най-висока категория маслиново масло, получено директно от маслини само с механични средства. Сорт Коронейки...
16.69 лв.
Отличен балсамов крем изработен от балсамов оцет чрез комбиниране на концентрирана гроздова мъст и отлежал балсамов оцет. С гладък „сладко-кисел“ вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация на чинии. Идеалният аксесоар за всеки гот..
8.29 лв.
Отличен балсамов оцет. С гладък  вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация. Идеалният аксесоар за всеки готвач!Произведен на остров Крит от бяло грозде, от традиционния сорт. Отлежава в продължение на 6 години в дъбови бъчви. ..
11.79 лв.
Двойно рафинирано слънчогледово олио. Температура на димене 253 градуса  целзий. Произход Турция..
4.99 лв.
Балсамовият оцет на Terra Creta се произвежда от традиционния сорт червено грозде „Ромейко“. Оцетът отлежава в дъбови бъчви 6 години. Опитайте това съвършенство и се докоснете до дълбокият му аромат и сладко-кисел вкус.Това е 100% натурален продукт без оцветители и подсладители.Производител: T..
5.79 лв.
Показва 1 до 12 от 51 (5 страници)