МЕНЮ
Количка

Олио, зехтин и оцет

Растителните мазнини подобряват дейността на сърцето и дават жизнена енергия.

1 бр.
Опитайте, за да се убедите сами! Направете с него торта с аромат на портокал и ще усетите разликата!Представяме ви гръцкия инфузиран зехтин Extra Virgin Ariston с червен портокал. Произведен е в Месения от семейство Дукас и местни кооперации. Добавено е етерично масло от портокал и изкушава с п..
15.30 лв.
1 бр.
Чудесен зехтин, заради който италианците са склонни да пренебрегнат прясно приготвеното си песто.Когато италианците предпочитат зехтин пред прясното си песто, обикновено има основателна причина! И тя е инфузиран зехтин Extra Virgin Ariston с босилек, резултат от богат микс. Това е студено пресов..
15.30 лв.
1 бр.
Първокачественото гръцко маслиново масло приютява червения пипер. Каним ви да опитате зехтина с аромат на чили, който не е прекалено пикантно, но все пак леко ще ви загрее!Леко пикантно, не прекалено люто. С приятен вкус, който ще ви допадне и леко ще ви загрее.Как да комбинирате инфузирано масли..
15.80 лв.
1 бр.
Представете си как се понасяте някъде из най-романтичните кътчета, водени от земни, балансирани аромати. Как?! Със зехтин Ariston.Инфузиран зехтин Extra Virgin Ariston с трюфел може да се използва като финален щрих за любимите ястия. Така ще усетите магията на неговия вкус.Земни аромати и делика..
18.60 лв.
Показва 1 до 12 от 85 (8 страници)