МЕНЮ
Количка

Олио,зехтин и оцет

Най- високата категория маслиново масло Extra Virgin, получен директно от маслини само с механични средства.Страна на произход: Гърция..
11.99 лв.
Описание на продукта: Зехтин Manolaki’s Екстра Върджин се произвежда от най-старата и рядка маслина в света „Цуната“. Вкусът му е лек и ненатрапчив, със свежи нотки на зелени билки, зелен чай и бадеми. Специалната метална бутилка запазва по-добре уникалния вкус на зехтина, като го предпаз..
16.89 лв.
Описание на продукта: Зехтинът Band of Chefs на Moria Elea се произвежда от сорта маслини Манаки, като ще ви впечатли с лекия си и свеж аромат на маслинови листа и нотки на ябълка. Това съвършенство е спечелило на компанията множество международни награди. Още един интересен факт за маслинит..
16.59 лв.
Зехтинът е част от продуктовата линия Traditional на Terra Creta. Има златно-зелен оттенък, с балансиран вкус и дълготраен гладък послевкус. Прекрасният плодов аромат, с нотки на круша и бадеми се дължи на сорта Коронейки, използван в този изключителен зехтин. Традиционните методи следвани по..
19.79 лв.
Отличен балсамов крем изработен от БИО балсамов оцет чрез комбиниране на концентрирана гроздова мъст и отлежал БИО балсамов оцет. С гладък „сладко-кисел“ вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация. Идеалният аксесоар за всеки го..
17.85 лв.
Най-висока категория маслиново масло, получено директно от маслини само с механични средства. Сорт Коронейки...
14.99 лв.
Отличен балсамов оцет. С гладък  вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация. Идеалният аксесоар за всеки готвач!Произведен на остров Крит от червено грозде, от традиционния сорт Ромейко. Отлежава в продължение на 6 години в дъб..
11.99 лв.
Отличен балсамов крем изработен от балсамов оцет чрез комбиниране на концентрирана гроздова мъст и отлежал балсамов оцет. С гладък „сладко-кисел“ вкус, може да се използва за мариноване на месо или риба, барбекю, сезонни салати и зеленчуци и за декорация на чинии. Идеалният аксесоар за всеки гот..
8.29 лв.
Двойно рафинирано слънчогледово олио. Температура на димене 253 градуса  целзий. Произход Турция..
4.99 лв.
Показва 1 до 12 от 53 (5 страници)