МЕНЮ
Количка

Пиринско

1 бр.
Пиринско Безалкохолно Пиво е свежа и пивка бира, с приятен аромат, лека горчивина и истински бирен вкус. Тя е отлична алтернатива за тези, които желаят да се насладят на ободряващ бирен вкус по всяко време. Пиринско Безалкохолно Пиво е подходяща за консумация във всеки момент от активното ежедне..
1.79 лв. 1.29 лв.
1 бр.
Пиринско Светло е изключително свежа и пивка бира от типа „пилзнер“ с 4,4% алкохолно съдържание. Тя притежава всички достойнства на светлото пиво: добре балансиран горчив вкус, хмелов аромат и кехлибарен цвят, които я правят отличен избор за освежаване и утоляване на жаждата.Съставки: Вода, ечем..
1.79 лв.
Бира Пиринско светло 2.3л.
ЧЕСТО КУПУВАН -4 %
1 бр.
Пиринско Светло е изключително свежа и пивка бира от типа „пилзенер“ с 4,4% алкохолно съдържание.Тя притежава всички традиционни достойнства на светлото пиво: добре балансиран горчив вкус, хмелов аромат и кехлибарен цвят, които я правят отличен избор за освежаване и утоляване на жаждата на всяк..
3.29 лв. 3.15 лв.
1 бр.
Пиринско Светло е изключително свежа и пивка бира от типа „пилзенер“ с 4,4% алкохолно съдържание. Тя притежава всички традиционни достойнства на светлото пиво: добре балансиран горчив вкус, хмелов аромат и кехлибарен цвят, които я правят отличен избор за освежаване и утоляване на жаждата на всяк..
2.49 лв. 2.35 лв.
1 бр.
Стойността на амбалажа не е включена в цената. Допълнително се начисляват 0.30лв. за стъклена бутилка в случай, че нямате такава, която да върнете.Пиринско Светло е изключително свежа и пивка бира от типа „пилзенер“ с 4,4% алкохолно съдържание.Тя притежава всички традиционни достойнства на свет..
1.59 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)