МЕНЮ
Количка

Баници, багети, готови ястия

1 бр.
Продуктът е без алтернатива на пазара и спестява на потребителите време и усилия при приготвянето на голяма семейна пица. Тестото е много удобно и за разлика от повечето аналози е готово за употреба и не изисква разточване. За улеснение на потребителите е обвито с фолио...
2.39 лв.
1 бр.
Съставки: пшенично брашно, вода, маслен специалитет с чесън 20% (масло, лук, чесън, магданоз, подправки, сол, нишесте, концентрат от лимонов сок, аромат: чесън), ръжено брашно, грис от твърда пшеница, брашно от пшеничен малц, пшеничен глутен, сол, мая, естествени аромати. Начин на приготвяне..
3.39 лв.
1 бр.
Топчетата за супа са по класическата рецепта, позната на поколения българи. Дълбокото шоково замразяване гарантира запазване на всички вкусови качества на продукта. С тях бързо и вкусно можете да приготвите любимата сума за Вас и Вашите деца.Съставки: Свинско месо, сланина, свинско месо- механичн..
5.49 лв. 4.49 лв.
1 бр.
Крокети от шункаСъдържание: Вода, пшеничено брашно (глутен), лук, галета (пшеничено брашно (глутен), вода, сол и мая), растително слънчогледово олио, пшенично нишесте (глутен), сушена шунка 3%, сол, декстроза и консерванти (натриев нитрит и калиев нитрит), свинско месо, механично отделено свинско ме..
3.59 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)