МЕНЮ
Количка

Пижами

1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е потник, долнището е къси панталонки.Основен цвят  бежов с щампа на мечетаСъстав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
31.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е потник с широка презрамка, долнището е къси панталонки.Основен цвят светло жълто с щампа на ябълкиСъстав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
31.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището с 7/8 панталонОсновен цвят на долнището тъмни син, на горнището сив. Долнището е изцяло щампирано с цветни ананаси. На горнището има малка щампа с надпис.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
33.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището с 7/8 панталонОсновен цвят на долнището бял, на горнището червен. Долнището е изцяло щампирано с червени ябълки. На горнището има малка щампа с надпис.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
33.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището с дълъг крачол Основен цвят на горнището жълт, на долнищего светло оранжев. Долнището е изцяло щампирано с тропически плодове. На горнището има малка щампа с надпис.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
38.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището с дълъг крачол Основен цвят на тъмно син. Долнището е изцяло щампирано с червени калинки. На горнището има малка щампа с надпис.Състав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
38.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището с дълъг крачол с маншет.Основен цвят сив с малка щампа на горнището Коала.Състав: 95% памук, 5% еластан Производител : Турция..
38.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището е къси панталонки.Основен цвят сив с щампа на малки животинкиСъстав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
31.00 лв.
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е тениска, долнището е къси панталонки.Основен цвят розово на бели точки с щампа на тенискатаСъстав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
31.00 лв.
Дамска пижама с къс ръкав и 7/8 панталон - щампа Звездички
Не е наличен
1 бр.
Памучна пижама от две частиГорнището е с къс ръкав, долнището с 7/8 панталонОсновен цвят бордо. Състав: 95% памук, 5% еластанПроизводител : Турция..
33.00 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)