МЕНЮ
Количка

Плодови вина и Розе

1 бр.
Inside Story Розе от Пино ноар 2020 – Лимитирана серия от 300 бутилки. Виното е произведено в изба „Старо Оряхово“ по поръчка на The Wine Inside. Едно стилно и елегантно розе. Стилистиката му позволява да го комбинирате с широк спектър от ястия, плод на вашето кулинарно въображение, както и с из..
18.00 лв. 14.99 лв.
1 бр.
С ONE VIN Розе от Памид няма да усетиш, аромат на ягоди и минерален оттенък. В тази бутилка ще усетиш лекота, наслада и удовлетворение. Финалът с вкус на грейпфрут и нотка банан ще допълни желанието за продължение. Това е ONE VIN, виното което трябва да се вкуси с всички сетива...
14.99 лв. 12.29 лв.
1 бр.
Колекционерска арт бутилка с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис.ВИНО В АРТ БУТИЛКА! FUN WINE Розе Москато Ягода (5.5% Alc/Vol) нискоалкохолно, нискокалорично (само 74кcal на чаша от 125мл), леко пенливо. Фантастична комбинация от Muscat Blanc, внимателно съчетана с яго..
11.99 лв.
1 бр.
Фрутино Розе-вино и плодов сок ягода и малина Фрутино Розе-вино и плодов сок ягода и малина Алкохол: 8,5% Вино с натурален плодов сок от Ягода и Малина Консумира се добре охладено. Вината от серия Фрутино на Домей Бойар са идеални за хора, които обичат нискоалкохолни питиета...
8.69 лв.
1 бр.
Колекционерска арт бутилка с дизайн на световноизвестния художник на графити Мигел Парадис.ВИНО В АРТ БУТИЛКА! FUN WINE Червена Сангрия (5.5% Alc/Vol) нискоалкохолно, нискокалорично (само 59 кcal на чаша от 125мл), леко пенливо. Червената Сангрия е съчетание от тъмнината на червени гроздови зърна..
11.99 лв.
1 бр.
Вино с натурален плодов сок от Праскова и манго Консумира се добре охладено Вино с натурален плодов сок от Праскова и манго Консумира се добре охладено, с лед или сода, с парченца лимон и листа мента.  Алкохол: 8,5% Произведено и бутилирано от Домейн Бойар Интернешънъл ЕАД Изба Сл..
8.19 лв.
1 бр.
Тънък алуминиев кен със специално покритие за запазване на вкусовите качества с малък отвор.ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ – ВИНО В  АЛУМИНИЕВ КЕН! FUN WINE Червена Сангрия (6% Alc/Vol) нискоалкохолно, нискокалорично (само 82 кcal на чаша от 125мл), леко пенливо. Червената Сангрия е съчетание от т..
4.19 лв.
1 бр.
АЛК. 8,5% Консумира се добре охладено, с лед или сода, с парченце лайм Прекрасна напитка за летните горещи дни..
8.19 лв.
1 бр.
 ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ – ВИНО В АЛУМИНИЕВ КЕН! ПЪРВОТО И ЕДИНСТВЕНО В СВЕТА FUN WINE КАБЕРНЕ-ЕСПРЕСО (6% Alc/Vol) нискоалкохолно, нискокалорично (само 94 кcal на чаша от 125мл) леко пенливо, не съдържа кофеин, съгласно изискванията на СЗО. Каберне-Еспресо е уникална комбинация от богати н..
4.19 лв.
Показва 1 до 12 от 44 (4 страници)