МЕНЮ
Количка

Почистващи и перилни

1 бр.
Препарат за хигиенично почистване на аксесоари за деца и бебета, като плотове за повиване, столове за хранене и миещи се играчки. Нежна грижа с провитамин В5, бързо и надеждно почиства всички миещи се повърхности, без да оставя следи. Дерматологично тестван, хипоалергенен, без парфюми и бои, pH ..
6.80 лв.
1 бр.
Нежно почистване на бебешки съдовеФормулата с пантенол ефикасно почиства упоритите петна  от мляко, сок и остатъци от храна и се изплаква напълно...
4.99 лв.
1 бр.
Ефективно и нежно изпиране на бебешки дрехи.ХипоалергененБез добавени оцветители и консерваниПредварително сортирайте бельото (напр. цвят, степен на замърсяване, тип на тъканта) и спазвайте указанията на етикета на дрехата.Упорити петна обработвайте предварително чрез директно нанасяне на перилни..
15.40 лв.
1 бр.
Прането е важна дейност, която отнема доста време в грижите за бебето. Освен това, прането трябва да се случва бързо и ефективно. За чисти и меки дрешки и завивки се довери на течната Сензитив формула на бебешкия перилен препарат Бочко.   Действие: Нежната формула на течен перилен препар..
15.69 лв.
1 бр.
Течният препарат за пране Teo bebe Tender Aloe е създаден специално за изпиране на бебешки и детски дрешки. Внимателно подбраните съставки осигуряват сигурна грижа и нежен допир до фината кожа на бебето. Екстракт от алое вера в комбинация с натурален сапун осигуряват чист и сигурен резултат, дори пр..
13.39 лв.
1 бр.
Нежна грижо и мекота от природата за бебешко пранеЗа приятна и нежна грижа за цветно и бяло бебешко пране. Формулата със съдържание от естествени екстракти от лайка е нежна към чувствителна кожа и дава кадифено усещане. Дерматологично тестван. Хипоалергенен, не съдържа оцветители и допълнителни к..
5.19 лв.
Препарат за бебешки съдове Бочко 500мл.
Не е наличен
1 бр.
Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от зарази и да е здраво. Препаратът, с който се мият тези съдове трябва – да има силно действие и същевременно да е безвреден. Разработен с биоразградими компоненти.Без оцветители.С добавен глицерин за защита на кожат..
3.99 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)