МЕНЮ
Количка

Pol-Foods Sp, Полша

Безглутеново царевично брашно Sotelli, с много фина структура и напълно натурално съдържание. Подходящо за приготвяне на сладки и солени печива, царевичен хляб, качамак, панировки и други изделия. В удобна опаковка с капачка дозатор.Състав: Царевично брашно и водаХранителни стойности енергийн..
4.25 лв.
Фузилите са едни от най- забавните пасти – те нямат дупка в средата, а представляват спираловидна нишка, завъртяна като къдрица. По-течните сосове са подходящи за този вид паста. Идеални са за салати заради красивата си форма. Могат да бъдат запечени и на фурна. Когато са сварени спиралите м..
4.49 лв.
Kласическа паста, подходяща за семейната закуска, поднесена сладка или солена с различни видове сос, месо или сирена. Формата е подходяща и за ястия приготвени на фурна, тъй като идеално побира сосове и заливки. Подходяща добавка за крем карамел, макаронена мусака и др.Хранителни стойности за ..
4.49 лв.
Безглутенова паста Stars е изключително подходяща за различни видове ястия със зеленчуци, месо и супи. Пастата е под формата на звезди – любим детайл на младите почитатели на пастата. Състав: Царевично брашно и вода Енергийност 355 kcal Мазнини общо 0,95 g – от тях наситени 0..
4.49 лв.
Пастата е под формата на животни, какво по забавно от това. Изключително харесвани от малките почитатели на пастата. Подходящи за закуска, сварени , сладки или солени, със сирена или сос. И при най-малките консумацията им е лесна. Идеален старт на деня – засищащи и здравословни. Съста..
4.49 лв.
Безглутенова паста Capellini d’angelo – буквално означава „ангелска коса”. Това е най–тънкият вид паста. Подходящи са за деликатни сосове като лек доматен или в бульони. Най–често се използва за приготвянето на супи. Приготвят се много бързо заради своята тънкост – само за няколко минути в с..
3.19 лв.
Един от най-популярните видове паста, заради изключително удобната форма, която има и която позволява сосът да бъде оптимално поет от всяко едно парче. Представлява прави макарони, чийто краища са скосени под ъгъл, а повърхността им е фино набраздена. Страхотни са както за солени основни и с..
3.19 лв.
Талиателе е една от най-актуалните форми паста. Много вкусна, лесна за приготвяне и позволяваща различни вариации и рецепти. Еднакво добре абсорбира доматен или на основата на сметана сос, различни продукти и подправки.Хранителни стойности за 100 г Енергийност (ккал/ kJ) 359 Въглехидрати (г)..
4.89 лв.
Пастата е под формата на животни, какво по забавно от това. Изключително харесвани от малките почитатели на пастата. Подходящи за закуска, сварени , сладки или солени, със сирена или сос. И при най-малките консумацията им е лесна. Идеален старт на деня – засищащи и здравословни.Хранителни ст..
4.89 лв.
Един от най – популярните видове паста, заради изключително удобната форма, която има и която позволява сосът да бъде оптимално поет от всяко едно парче. Страхотни са както за солени основни и салати, така и за десерти със сирене, сметана, захар и яйчено-млечен сос. Състав: Царевично брашно ..
4.49 лв.
Пастата е под формата на животни, какво по забавно от това. Изключително харесвани от малките почитатели на пастата. Подходящи за закуска, сварени , сладки или солени, със сирена или сос. И при най-малките консумацията им е лесна. Идеален старт на деня – засищащи и здравословни.Хранителни ст..
4.89 лв.
Паста Bucatini е характерна с това, че е по-дебела от класическите спагети и има централен отвор. Именно това, прави паста Bucatini изключително подходяща за гъсти и тежки сосове. Централния отвор позволява сосът да бъде оптимално поет от всяко едно парче паста. Идеално пасва на зе..
3.19 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)