МЕНЮ
Количка

Препарати за почистване

Бързо премахва ежедневните замърсявания в банята, оставяйки повърхностите блестящи..
2.99 лв.
Препарат за почистване и хигиенизиране на пералня Д-р Бекман с активен въглеродПремахва остатъци, причиняващи неприятни миризмиПремахва 99,99% от всички бактерии и плесениПочиства пералнята в дълбочинаЗа почистване и хигиенизиранеПрепаратът за почистване и хигиенизиране на пералнята Д-р Бекман..
5.80 лв.
Почистващ препарат за блестящи повърхности без петна..
2.99 лв.
Препарат за премахване на котлен камък от електроуреди.Премахва упорити остатъци от котлен камък два пъти по-ефективно от чистата лимонена киселина...
6.29 лв.
За килими и меки мебели в дома и автомобилаПрепаратът за премахване на петна и миризма на домашни любимци Dr. Beckmann ефективно премахва петна и миризми, причинени от домашни любимци, от килимите и тапицерията. Уникалният апликатор за четки 2 в 1 не само почиства повърхностните от петна , но и..
10.29 лв.
Почиства стъкла и почти всякакви гладки повърхности, без да оставя следи..
5.99 лв.
Препарат за хигиенично почистване на аксесоари за деца и бебета, като плотове за повиване, столове за хранене и миещи се играчки. Нежна грижа с провитамин В5, бързо и надеждно почиства всички миещи се повърхности, без да оставя следи. Дерматологично тестван, хипоалергенен, без парфюми и бои, pH ..
4.80 лв.
Показва 1 до 12 от 31 (3 страници)