МЕНЮ
Количка
Уважаеми клиенти,

На 30.03.2020г. сайтът ще бъде активен отново.
Поръчките, които приемем на 30.03 ще бъдат доставени на 31.03.

Когато поръчката ви започне да се подготвя за изпращане, ще получите и обаждане от наш представител.

 При възникнали въпроси и при нужда от съдействие:

Екипът на Ранди ООД
office@randi.bg

Препарати за почистване

  Формулата на Cif Cream сега е по-добра от всякога и работи без усилия, за да оставите повърхностите си с искрящо покритие и 100% блясък, който със сигурност ще ви накара да се усмихнете. И сега благодарение на новата си текстура, тя изисква по-малко изплакване.  Всичко, от което се..
4.65 лв.
  Крем Cif лимон със свеж цитрусов аромат. Пълен с милиони естествени почистващи частици. Този многофункционален почистващ препарат за повърхност премахва 100% твърда мръсотия за красиво чисто покритие на редица повърхности. Може да се използва като почистващо средство за кухня, за почис..
4.65 лв.
Формулата на Cif Cream сега е по-добра от всякога и работи без усилия, за да оставите повърхностите си с искрящо покритие и 100% блясък, който със сигурност ще ви накара да се усмихнете. И сега благодарение на новата си текстура, тя изисква по-малко изплакване.  Всичко, от което се нуждаете ..
2.69 лв.
Крем Cif лимон със свеж цитрусов аромат. Пълен с милиони естествени почистващи частици. Този многофункционален почистващ препарат за повърхност премахва 100% твърда мръсотия за красиво чисто покритие на редица повърхности. Може да се използва като почистващо средство за кухня, за почистване на п..
2.69 лв.
Почиства подове и гладки.. Почиства подове и гладки повърхности..
2.25 лв.
Подходящ за всички видове дървени повърхности. Почиства матови (нелакирани) дървени повърхности,.. Подходящ за всички видове дървени повърхности. Почиства матови (нелакирани) дървени повърхности, като ги полира и възвръща естествената им красота...
2.99 лв.
Общо описание на продукта. Екстра 1. Екстра 2. Състав на продукта. За допълнителни натисни.. Общо описание на продукта. Екстра 1. Екстра 2. Състав на продукта. За допълнителни натисни Enter ..
1.19 лв.
Общо описание на продукта. Екстра 1. Екстра 2. Състав на продукта. За допълнителни натисни.. Общо описание на продукта. Екстра 1. Екстра 2. Състав на продукта. За допълнителни натисни Enter ..
1.19 лв.
Почиства и полира прозорци, огледала, стъклени витрини, гладки повърхности.  Предназначен за.. Почиства и полира прозорци, огледала, стъклени витрини, гладки повърхности.  Предназначен за домашна и професионална употреба. Нанесете препарата върху замърсения участък и излъскайте със су..
2.29 лв.
Спрей за почистване на камък, метал, електроника, стъкло,.. Спрей за почистване на камък, метал, електроника, стъкло, дърво..
6.99 лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)