МЕНЮ
Количка

Препарати за съдове и съдомиялни машини

Добавете MEDIX BRILLIANCE, за да сте сигурни, че Вашите съдове и прибори ще искрят от чистота. MEDIX BRILLIANCE не допуска появата на петна от вода при изсушаването. ..
3.59 лв.
За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да.. За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да бъде мека.  Солта Finish омекотява водата и предотвратява отлагането на котлен камък. П..
4.69 лв.
Finish гел Лимон с агент за отстраняване на мазнините се бори срещу упоритите мазнини и осигурява невероятна чистота. Бързоразтворимата формула на течния гел предлага невероятни чистота и блясък Характеристики на продукта Перфектен за кратки цикли Бързо разтваряне Гъвкавост при дозир..
15.19 лв.
Таблетки за съдомиялна машина Finish 10бр.
Не е наличен
Класическите таблетки имат уникална накисваща функция Функцията Powerball размеква дори най-твърдите остатъци от храна Мощните съставки помагат за цялостното отстраняване на замърсяванията. За по добри резултати, използвайте с Finish Сол и Finish за изплакване. Предлага се с аромат..
5.69 лв.
Таблетки за съдомиялна Finish Powerball Quantum 40бр.
Не е наличен
Нашият най-иновативен продукт, Finish Quantum с Power Gel осигурява ненадмината чистота и.. Нашият най-иновативен продукт, Finish Quantum  осигурява ненадмината чистота и изключителен блясък на съдовете.Неговата революционна многокамерна технология активира отделните почистващи съставки, всяка ..
24.60 лв.
Таблетки за съдомиална Medix All in one 14бр.
Не е наличен
Формула без фосфати с максимална измиваща сила срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна по съдовете – гарантирано от MEDIX MAX POWER! Мощните съставки с лекота премахват твърдите замърсявания и осигуряват блестяща чистота на Вашите съдове и прибори за хранене. Уникалната формула, с отлична разтво..
7.49 лв.
Веро Pur 750мл.Зелен
Не е наличен
Препарат за миене на.. Препарат за миене на съдове...
3.25 лв.
Препарат за съдове Медикс класик 500 мл.
Не е наличен
Ако имате претенции към цвят или аромат моля опишете това в коментара към.. Ако имате претенции към цвят или аромат моля опишете това в коментара към поръчката...
0.89 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)