МЕНЮ
Количка

Препарати за съдове и съдомиялни машини

Висококачествената система Premium Quality System осигурява кристален блясък, мощно почистване и защита на стъклото. Премахва мазнини и засъхнали петна от храна, кафе, чай и червило, като придава искрящ блясък на съдовете и приборите. MEDIX Premium Gel е лесен за дозиране и 100% разтворим.  Фор..
7.45 лв.
ОПИСАНИЕ:  Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от.. ОПИСАНИЕ:  Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от зарази и да е здраво. Препаратът, с който се мият тези съдове трябва – да има силно действие и съ..
2.99 лв.
Добавете MEDIX BRILLIANCE, за да сте сигурни, че Вашите съдове и прибори ще искрят от чистота... Добавете MEDIX BRILLIANCE, за да сте сигурни, че Вашите съдове и прибори ще искрят от чистота. MEDIX BRILLIANCE не допуска появата на петна от вода при изсушаването. ..
3.45 лв.
Препарат за миене на.. Препарат за миене на съдове...
3.25 лв.
Ако имате претенции към цвят или аромат моля опишете това в коментара към.. Ако имате претенции към цвят или аромат моля опишете това в коментара към поръчката...
0.85 лв.
За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да.. За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да бъде мека.  Солта Finish омекотява водата и предотвратява отлагането на котлен камък. По т..
6.89 лв.
Показва 1 до 12 от 22 (2 страници)