МЕНЮ
Количка

Препарати за съдове и съдомиялни машини

Класическите таблетки имат уникална накисваща функцияФункцията Powerball размеква дори най-твърдите остатъци от храна Мощните съставки помагат за цялостното отстраняване на замърсяванията.За по добри резултати, използвайте с Finish Сол и Finish за изплакване. Предлага се с аромат..
5.69 лв.
Неговата революционна многокамерна технология активира отделните почистващи съставки, всяка от.. Неговата революционна многокамерна технология активира отделните почистващи съставки, всяка от които по свой начин участва в почистването. Няма нужда от предварително изплакване. Бързо разтвор..
11.59 лв.
Таблетки за съдомиялна Finish Powerball Quantum 40бр.
Не е наличен
Нашият най-иновативен продукт, Finish Quantum с Power Gel осигурява ненадмината чистота и.. Нашият най-иновативен продукт, Finish Quantum  осигурява ненадмината чистота и изключителен блясък на съдовете.Неговата революционна многокамерна технология активира отделните почистващи съставки, всяка ..
24.60 лв.
Добавете MEDIX BRILLIANCE, за да сте сигурни, че Вашите съдове и прибори ще искрят от чистота. MEDIX BRILLIANCE не допуска появата на петна от вода при изсушаването. ..
3.59 лв.
За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да.. За да се избегне отлагането на котлен камък върху съдовете и съдомиялната машина, водата трябва да бъде мека.  Солта Finish омекотява водата и предотвратява отлагането на котлен камък. П..
4.69 лв.
Формула без фосфати с максимална измиваща сила срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна по.. Формула без фосфати с максимална измиваща сила срещу мазнини и засъхнали остатъци от храна по съдовете – гарантирано от MEDIX MAX POWER! Мощните съставки с лекота премахват твърдите замърсявания и осигуря..
7.49 лв.
Finish гел Лимон с агент за отстраняване на мазнините се бори срещу упоритите мазнини и осигурява невероятна чистота.Бързоразтворимата формула на течния гел предлага невероятни чистота и блясъкХарактеристики на продуктаПерфектен за кратки цикли Бързо разтваряне Гъвкавост при дозир..
15.19 лв.
Препаратът за изплакване на съдове в съдомиялни машини осигурява кристален блясък без следи по чашите, съдовете и приборите. С ефикасна формула, която включва 3 действия: 1. брилянтен блясък 2. премахване на петна и следи 3. бързо съхнене.Разфасовка и дозировка: 500ml Напълнете отделението за ..
3.45 лв.
ОПИСАНИЕ:  Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от.. ОПИСАНИЕ:  Измиването на бебешките съдове е важно условие бебето да бъде защитено от зарази и да е здраво. Препаратът, с който се мият тези съдове трябва – да има силно дейст..
2.99 лв.
Веро Pur 750мл.Зелен
Не е наличен
Препарат за миене на.. Препарат за миене на съдове...
3.69 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)