МЕНЮ
Количка

Грижа за косата - Шампоани, Балсами, Маски

Бебешкият шампоан Бочко е с нежна към очите формула. Деликатно измива кожата и косата на бебето. С подбрани съставки за грижа от първия ден, съобразени с рН баланса на бебешката кожа. Вложеният екстракт от сладък бадем има укрепващо и подхранващо действие. Екстрактът от невен е известен със свое..
4.79 лв.
Подхранва веднагаЗаздравява всеки кичур коса за по-добра еластичностЗащитава като улеснява разресванетоФормулата на NIVEA, с оптимизирани нива на pH, действа в хармония с естественото ниво на pH на кожата тиЗа красива коса и здрав скалп..
6.70 лв.
Подхранва интензивно боядисаната косаЗаздравява структурата на косъма, придавайки му мекотаЗащитава блясъка на боядисаната косаФормулата на NIVEA, с оптимизирани нива на pH, действа в хармония с естественото ниво на pH на кожата тиЗа красива коса и здрав скалп..
6.70 лв.
осигурява измиване на косата в дълбочинаабсорбира всички видове замърсявания от косатаефективно почиства остатъците от стилизантие подходящ за ежедневна употреба..
6.70 лв.
Мигновенно охлажда и ободрява Ефективно измива и оставя косата и скалпа дълготрайно освежени Подходящ за ежедневна употреба За ревитализирани коса и скалп Усъвършенстваната формула със система „Active-Power-System” ефикасно почиства и заздравява косата и скалпа..
6.70 лв.
Отстранява излишното омазняванеРевитализира скалпаОсигурява дълготрайно усещане за свежест на косата и скалпаПодходящ е за ежедневна употреба..
6.70 лв.
До 100% премахва видимите следи от пърхот и предотвраjява повторната му появаДейства от първата употреба Възвръща естествения баланс на скалпа..
6.70 лв.
Подхранва косата без да я утежняваЗаздравява косата и й придава видим обемЗащитава я като улеснява разресванетоФормулата на NIVEA, с оптимизирани нива на pH, действа в хармония с естественото ниво на pH на кожата тиЗа красива коса и здрав скалп..
6.70 лв.
Показва 1 до 12 от 99 (9 страници)