МЕНЮ
Количка

Сирене и извара

Сирене от подбрани Български мандри с неповторим вкус и на супер цени. Спести време и пари като поръчаш от Супермаркет Ранди.

Доказано е, че консумацията на овче сирене укрепва костната система, ускорява метаболизма и стимулира отделянето на стомашен сок. Овче сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по класическа българска технология от висококачествено овче мляко с добавка на закваска от млечнокисели микроорганизми. Продълж..
6.45 лв.
Съставки: млечна суроватка, сол Изварата OLYMPUS е здравословен натурален продукт, приготвен по традиционна рецепта. Нискомаслена, но и много хранителна - комбинация, която я прави идеална за тези, които се стремят към пълноценна нискокалорична диета...
2.85 лв.
Опаковките са с грамаж между 300 и 500гр. В зависимост от наличните опаковки крайната цена може да варира - като цената за кг. се запазва Производител СД "Костови" гр. Съединение - Пловдивско..
6.37 лв.
Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено.. Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено краве мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. СЪС..
3.10 лв.
СЪСТАВ: 100% българско краве мляко и българска закваска за сирене СЪДЪРЖАНИЕ: Средно.. СЪСТАВ: 100% българско краве мляко и българска закваска за сирене СЪДЪРЖАНИЕ: Средно съдържание в 100 g продукт в "Бяло саламурено сирене" Мазнини23,0 g, от които наситени мастни кисе..
5.20 лв.
Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено.. Бяло саламурено сирене Ел Би Булгарикум се произвежда по традиционна рецепта с висококачествено краве мляко с добавка истинска българска закваска от млечнокисели микроорганизми и калциев хлорид. Тайн..
9.29 лв.
Произведено от краве мляко, закваска, мая, сол, калциев.. Произведено от краве мляко, закваска, мая, сол, калциев хлорид..
3.65 лв.
Състав: Краве мляко,закваска,мая,сол,калциев.. Състав: Краве мляко,закваска,мая,сол,калциев хлорид...
12.29 лв.
Показва 1 до 12 от 41 (4 страници)