МЕНЮ
Количка

Сирене и извара

Сирене от подбрани Български мандри с неповторим вкус и на супер цени. Спести време и пари като поръчаш от Супермаркет Ранди.

Полумаслено краве сирене Маджаров Произведено от полумасленокраве мляко с М=1,5%, закваска, мая,.. Полумаслено краве сирене Маджаров Произведено от полумасленокраве мляко с М=1,5%, закваска, мая, сол,калциев хлорид..
4.15 лв.
Произведено от краве мляко, закваска, мая, сол, калциев.. Произведено от краве мляко, закваска, мая, сол, калциев хлорид..
3.65 лв.
Съставки: млечна суроватка, сол Изварата OLYMPUS е здравословен натурален продукт, приготвен по традиционна рецепта. Нискомаслена, но и много хранителна - комбинация, която я прави идеална за тези, които се стремят към пълноценна нискокалорична диета...
2.85 лв.
 TERTER e твърдо, добре узряло сирене с изразителен млечен вкус. Създаден по класическа..  TERTER e твърдо, добре узряло сирене с изразителен млечен вкус. Създаден по класическа технология. За да се насладите на изразителния вкус на TERTER, ви препоръчваме да комбинирате сиренето с черв..
5.90 лв.
 Крайната цена може да се различава спрямо наличните парчета, като цената за 1кг. се запазва Съставки: Краве мляко, стартерни млечнокисели култури, калциев хлорид, сирищен ензим, сол. Енергийна стойност за 100гр. 1117Kj/266Kcal Производител: "БИ-СИ-СИ Хандел" ООД..
4.96 лв.
За да се насладите на изразителния вкус на TERTER, ви препоръчваме да комбинирате сиренето с.. За да се насладите на изразителния вкус на TERTER, ви препоръчваме да комбинирате сиренето с червени вина от сортовете мерло, каберне или широка мелнишка лоза, които не са отлежавали в дъбови бъчви. &n..
6.89 лв.
Показва 1 до 12 от 43 (4 страници)