МЕНЮ
Количка

Сладолед Белая Бяроза

Пломбир Белая Бяроза ванилия във вафлена чашка 70гр.
Не е наличен
Състав: Сладолед (вода, краве масло, захар, обезмаслено сухо мляко, пълномаслено сухо мляко, емулгатор,- стабилизатор (моно- и диглецериди на мастни киселини Е471, гуарова гума Е412, карагенан Е407, полисорбат 80Е, 433)ароматизант ванилия, вафлена коричка 5,7% (пшенично брашно, вода, картофено нишес..
1.49 лв.
Пломбир Белая Бяроза крем-брюле във вафлена чашка 70гр.
Не е наличен
Състав: Сладолед (вода, сироп крем- брюле (кондензирано пълномаслено мляко със захар (пълномаслено краве мляко, захар, млечна захар)q краве масло, обезмаслено сухо мляко, пълномаслено сухо мляко, емулгатор,- стабилизатор (моно- и диглецериди на мастни киселини Е471, гуарова гума Е412, карагенан Е407..
1.49 лв.
Съставки: Сладолед (вода, краве масло, захар, обезмаслено сухо мляко, пълномаслено сухо мляко, емулгатор - стабилизатор (моно и диглецириди на вастни киселини, гуарова гума, карагенан, полисорбат 80, ароматизант ванилин, Вафла 5,6% (пшенично брашно, картофено нишесте, палмово масло рафинирано, избел..
1.99 лв.
Съставки: Сладолед (вода, краве масло, захар, обезмаслено сухо мляко, пълномаслено сухо мляко, емулгатор - стабилизатор (моно и диглецириди на вастни киселини, гуарова гума, карагенан, полисорбат 80, ароматизант ванилин, Вафлена фунийка 14,2% (пшенично брашно, захар, вода, картофено нишесте, кокосов..
2.69 лв.
Съставки: Сладолед (вода, краве масло, захар, обезмаслено сухо мляко, пълномаслено сухо мляко, емулгатор - стабилизатор (моно и диглецириди на вастни киселини, гуарова гума, карагенан, полисорбат 80, ароматизант ванилин, Вафлена фунийка 13,3% (пшенично брашно, захар, вода, картофено нишесте, кокосов..
1.60 лв.
Сладоледен пломбир с млечно шоколадова глазура   Състав: Сладолед (пълномасленокраве мляко, краве масло, захар, пълномаслено сухо мляко, вода, обезмаслено сухо мляко, емулгатор - стабилизатор (моно и диглицериди на мастни киселини Е471, гуарова гума Е412, карагенан Е407, полисорбат 80 Е43..
2.49 лв.
Показва 1 до 12 от 20 (2 страници)