МЕНЮ
Количка

Студен чай

Планински чай със сок от прасковаЧаят Olympus се приготвя от планински мурсалски чай по традиционна технология. Билките са внимателно събирани на ръка, натурално изсушени и прецизно сварени, така че по естествен начин да отдадат богатия се аромат и многото си полезни свойства.Съставки: Вода, планинс..
2.49 лв.
Планински чай със сок от лимонЧаят Olympus се приготвя от планински мурсалски чай по традиционна технология. Билките са внимателно събирани на ръка, натурално изсушени и прецизно сварени, така че по естествен начин да отдадат богатия се аромат и многото си полезни свойства.Съставки: Вода, планински ..
2.49 лв.
Планински чай със сок от аронияЧаят Olympus се приготвя от планински мурсалски чай по традиционна технология. Билките са внимателно събирани на ръка, натурално изсушени и прецизно сварени, така че по естествен начин да отдадат богатия се аромат и многото си полезни свойства.Съставки: Вода, планински..
2.49 лв.
Планински чай със сок от ментаЧаят Olympus се приготвя от планински мурсалски чай по традиционна технология. Билките са внимателно събирани на ръка, натурално изсушени и прецизно сварени, така че по естествен начин да отдадат богатия се аромат и многото си полезни свойства.Съставки: Вода, планински ..
2.49 лв.
Съставки: вода, захар (и/или фруктозо-глюкозен сироп), оцветяващ агент: концентрат от черен морков, регулатор на киселинността: лимонена киселина, екстракт от чай Ройбос (0,2%), натурални аромати, подсладител: сукралоза. Пастьризиран. Без консерванти...
0.99 лв.
Показва 1 до 12 от 15 (2 страници)