МЕНЮ
Количка

Супи,фиксове и бульони

С помощта на MAGGI® Идея за Мусака имаш решение за бързо и винаги вкусно ястие, което подарява на теб и твоето семейство удоволствието от хубавата храна.  Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създадохме MAGGI®  , която ще ти даде невероятна и..
1.50 лв.
Обичаш ли ароматни пържоли в изкусителен гъбен сос? MAGGI® Идея за представя своите Пържоли в гъбен сос, с които да обереш овациите на домашната трапеза.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига?Специално за теб създадохме MAGGI® Идея за, който ще ти даде невероятна идея да ..
1.50 лв.
Ако си любител на италианската кухня, опитай неустоимото предложение от MAGGI® Идея зa Макарони 4 сирена. Приготви у дома за обяд или вечеря този класически паста шедьовър и изненадай цялото семейство.Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига?Специално за теб създадохме MAGGI..
1.50 лв.
За да сготвите бързо и лесно любимите пържени кюфтета, трябва да разтворите съдържанието на едно.. За да сготвите бързо и лесно любимите пържени кюфтета, трябва да разтворите съдържанието на едно пакетче Малки тайни Фикс за Пържени кюфтета в 100 ml студена вода и да оставите сместа да п..
1.75 лв.
Приготвянето на пилешка кавърма вече е по- лесно с помощта на MAGGI®. Рецептата е лесна и бърза за изпълнение, а вкусът е познат и обичан. Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създадохме MAGGI® Малки Тайни, който ще ти даде невероятна идея да сготвиш лю..
1.50 лв.
Пренеси се в Италия с вкусни домашно приготвени спагети Болонезе. Спагетите са едни от най-любимите ястия на цялото семейство, приготвят се бързо, а с MAGGI® Малки Тайни Спагети Болонезе, направен с познати и обичани съставки, финалният резултат е гарантиран. Обичаш сам да приготвяш храната си, н..
1.50 лв.
Обичате ли традиционни български ястия? С MAGGI® Малки тайни Винен кебап, приготвянето им вече става за много по- кратко време, без да правите компромис с вкуса, тъй като е направен с познати и обичани съставки. Обичаш сам да приготвяш храната си, но времето никога не стига? Специално за теб създ..
1.50 лв.
Показва 1 до 12 от 36 (3 страници)