МЕНЮ
Количка

Течни препарати за пране

Препарат за премахване на упорити петна от масло, грес, мазнини, вино, кафе и други от всички видове текстил и повърхности. Запазва и освежава цветовете на тъканите...
3.15 лв.
Изпира безупречноЗапазва белите цветовеЗапазва форматаПоддържа тъканите здрави..
12.99 лв.
Изпира безупречноЗащитава цветовеЗапазва форматаПоддържа тъканите здрави..
12.99 лв.
Изпира безупречноЗапазва тъмните цветове от избледняванеЗапазва форматаПоддържа тъканите здрави..
12.99 лв.
Ефективно и нежно изпиране на бебешки дрехи.ХипоалергененБез добавени оцветители и консерваниПредварително сортирайте бельото (напр. цвят, степен на замърсяване, тип на тъканта) и спазвайте указанията на етикета на дрехата.Упорити петна обработвайте предварително чрез директно нанасяне на перилни..
12.89 лв.
Прането е важна дейност, която отнема доста време в грижите за бебето. Освен това, прането трябва да се случва бързо и ефективно. За чисти и меки дрешки и завивки се довери на течната Сензитив формула на бебешкия перилен препарат Бочко. Действие: Нежната формула на течен перилен препар..
10.99 лв.
Течният препарат за пране Teo bebe Tender Aloe е създаден специално за изпиране на бебешки и детски дрешки. Внимателно подбраните съставки осигуряват сигурна грижа и нежен допир до фината кожа на бебето. Екстракт от алое вера в комбинация с натурален сапун осигуряват чист и сигурен резултат, дори пр..
8.99 лв.
Savex Black and Dark комбинира перфектната грижа за вашите тъмни дрехи с аромат, които ще накара околните да ви забележат. Savex знае, че изгледате страхотно в черно и ви помага да запазите цвета за по-дълго...
6.99 лв.
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)